domace spotrebice
Re: domace spotrebice
Bosch pred par rokmi odkupil Siemensovy podiel v BSH, takze si mozes predstavit kolko toho medzi sebou zdielaju.
Spoiler: ukázať
Záleží čo chceš do umývačky dávať a čo a ako varíš, my sme traja a za nás úzku nie. Dačo sa doma navarí a umývačka je hneď plná: 1-2 hrnce, panvica a už aj do veľkej dáš maximálne zopár tanierov a pohárov (akurát z obeda a večere), keby sme mali úzku musíme hrnce, panvice a plechy umývať ručne.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
no ja som v umyvcke konzervativny a plechy, hrnce a pod som doteraz vzdy umyval rucne, ze mycka by to neumyla. dokonca na zaciatku som aj taniere oplachoval
Ty brďo tak to nechápem. My sme dvaja a fakt ju nemáme problém naplniť. Ale zasa ju nepúšťam každý deň. Až keď do nej už nič nevmestím
O 45cm by som ja osobne ani nerozmýšlal. Ak je priestor tak prečo ? Príde návšteva a po nej umyjem všetko. Alebo deti v budúcnosti... Ak ťa striktne nelimituje priestor určite by som dal 60cm. Umývačku do budúcna nieje problém vymeniť ale keď máš 45cm a zistíš že by sa hodila väčšia tak je malér.
Edit: a tiež keď som ju kúpil som taniere oplachoval dnes už nič. Hŕŕŕŕŕŕ to tam a všetko to umyje perfektne. Len sa netreba báť, ona si poradí
Samozrejme čistiť pravidelne odpadové filtre ale inak si fakt poradí s 95% riadu.
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
- molnart
- Pokročilý používateľ
priestor je v pohode, cela linka bude mat 7 metrov. mi vlastne za asi 7 rokov v spolocnej domacnosti mame iba 2 plytke a 2 hlboke taniere, takze je to aj tym ze trosku ma odradza zbytocna investicia do dalsich riadov. lebo teraz fakt ked sa najem hned umyjem a uz, jedine "problem" je na vianoce ked pride rodina, ale to je jeden den v roku. no asi pojdem do 60 cm.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Su ludia, ktori ked piju sirupovu vodu z pohara a dopiju ho, tak si zakazdym beru novy. Nieze by si naliali do prveho duplu. Taki nemaju problem zaplnit mycku aj 2x denne.
Tiez mam 45cm umyvajku a bezi raz za 2-3 dni. Aj ked sa vari daco vacsie, tak si to staci zorganizovat podla toho, co je ake velke, co treba umyt hned a co moze pockat. Casto nechavam nejake riady odmocit na kredenci, co usetri priestor v umyvacke. Vacsie pozostatky (zaschnuty vypek atd.) umyjem rucne, nech mi to nezanasa filtre a zvysok necham mycku.
Co mame nejake najvacsie 5L hrnce, tak ich tam mozem dat tak dva - jeden hore, jeden dole. Ale take hrnce mame fakt ze iba dva
Zvysok sa tam da kadejako naukladat, staci sa zahrat na Tetris
Na pribor mame kosicek. Cize ak je ho malo, ci moze pockat, vyberiem ho a mam o miesto naviac. Aj popri velkom hrnci na spodku sa tam vojde zo 5-10 tanierov, podla rozmeru.
Plech zo vstavanej rury (neviem kolko ma, 50x50cm?) tam viem dat tak jeden - kompletne zakryje vrchny suflik. Pricom v tom sufliku uz nemozem mat nic, lebo by na plech nesla voda, nemalo by to zmysel.
Myslim, ze sa v pohode da zit aj s 45cm myckou, akurat sa s tym dakedy treba kus pohrat. Pripadne daco umyt rucne, ci s niecim pockat.
Ale ked je v linke dost miesta, tak nieje na skodu riesit 60cm. Vzdy totiz plati, ze velky priestor nieje problem zmensit. Ovela vacsi problem je maly priestor zvacsit.
Tiez mam 45cm umyvajku a bezi raz za 2-3 dni. Aj ked sa vari daco vacsie, tak si to staci zorganizovat podla toho, co je ake velke, co treba umyt hned a co moze pockat. Casto nechavam nejake riady odmocit na kredenci, co usetri priestor v umyvacke. Vacsie pozostatky (zaschnuty vypek atd.) umyjem rucne, nech mi to nezanasa filtre a zvysok necham mycku.
Co mame nejake najvacsie 5L hrnce, tak ich tam mozem dat tak dva - jeden hore, jeden dole. Ale take hrnce mame fakt ze iba dva
Zvysok sa tam da kadejako naukladat, staci sa zahrat na Tetris
Na pribor mame kosicek. Cize ak je ho malo, ci moze pockat, vyberiem ho a mam o miesto naviac. Aj popri velkom hrnci na spodku sa tam vojde zo 5-10 tanierov, podla rozmeru.
Plech zo vstavanej rury (neviem kolko ma, 50x50cm?) tam viem dat tak jeden - kompletne zakryje vrchny suflik. Pricom v tom sufliku uz nemozem mat nic, lebo by na plech nesla voda, nemalo by to zmysel.
Myslim, ze sa v pohode da zit aj s 45cm myckou, akurat sa s tym dakedy treba kus pohrat. Pripadne daco umyt rucne, ci s niecim pockat.
Ale ked je v linke dost miesta, tak nieje na skodu riesit 60cm. Vzdy totiz plati, ze velky priestor nieje problem zmensit. Ovela vacsi problem je maly priestor zvacsit.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Ja som doma vždy vravel že treba variť tak aby to netrvalo dlho (aby sa nemuselo okolo toho moc behať) a tiež tak aby sa nenarobilo kopec bordelu
Mali sme 60cm, ale švagrova frajerka vedela pri varení narobiť toľko bordelu že by nestačila ani umývačka pre jedálne.
Inak v dnešnej dobe mať kuchynskú linku 7m... Si mal kuchyňu prerobiť na izbu
Ako určite by som dal 60cm v tvojom prípade
Mali sme 60cm, ale švagrova frajerka vedela pri varení narobiť toľko bordelu že by nestačila ani umývačka pre jedálne.
Inak v dnešnej dobe mať kuchynskú linku 7m... Si mal kuchyňu prerobiť na izbu
Ako určite by som dal 60cm v tvojom prípade
- molnart
- Pokročilý používateľ
no ja som prave kuchynu spravil z byvalej spalne 7 metrov je to do L, zena povodne chcela dat linku na vsetky 4 steny do takeho C tvaru + spotrebice na 4 stene, to by malo 11 metrov, nastastie stolar ju odhorovil.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Chalani, neviete odporucit nejaky digestor? Podmienka: biely, najidealnejsie sklo/lesk, kominovy, tah nad 700m3/hod, 60cm sirka. Mate nejake realne skusenosti? Zatial favoriti su: GUZZANTI NSA 60 White, alebo ELICA SHIRE WH/A/60
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
nechces radsej zabudovany do varnej dosky? ak sa da
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
ok, tak kukam ze cenovo mimo
aj tie samotne do pracovnej dosky
sry
aj tie samotne do pracovnej dosky
sry
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Kuchyna uz stoji rok a pol, len ostala medzera na digestor, takze prerabat nic nechcem
Vtedy nevysli dukaty uz na odsavanie, tak to chcem teraz doriesit, lebo uz sa k tomu nedostanem...
//edit: tak som objednal ELICA SHIRE WH/A/60, uvidime...
Vtedy nevysli dukaty uz na odsavanie, tak to chcem teraz doriesit, lebo uz sa k tomu nedostanem...
//edit: tak som objednal ELICA SHIRE WH/A/60, uvidime...
- MacTukahan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
Ja mam Faber Cocktail 80 WH, ten tvoj nevypada zle.