W!Z!K napísal:FAJN,VY TU RIESITE DOSKY A ICH MOZNOSTI ALE TO MI MOC NEPOMOZE,RADSEJ MI NAPISTE KTO MI ZICA TEM MALY DFI CHLADIC A ZLTU PASTU.A KED TO NEVYREKLAMUJU TAK SETKO PREDAM A KUPIM NB
wizik wizik je to blbi nemat chipset schopny reklamacie ... dufaj ze ti dakdo pozicia ja som zhanal len chvilu a nasiel sa dobry clovek menom Kvoco ktory mi pomohol
tymto mu dakujem
a na tej dfi neni klasicka pasta je to dajaka skurvana zuvacka co ide iba benzinom ocistit skus to dajako zamaskovat a mali by ti tu dosku reklamovat? kde si kupoval?
Teraz sa pre zmenu bavite o sli! vytvorte si na to thread a tam si kecajte.nerobte mi ete vacsie nervy jak mam plz
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8 SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Kupene u gaba.hehe dufam ze necital tento thread.hehe
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8 SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Ako na reklamaciu zabudni (vertomu ze, vertomu ze hej)
- uz sa urcite usmieva a ked si toto cita... (ako seriozny predajca by ti ako dobremu zakaznikovy mohol tu zaruku zamietnut rovno "expresne"):D (vidim to blbo)
Toman napísal:Ako na reklamaciu zabudni (vertomu ze, vertomu ze hej)
- uz sa urcite usmieva a ked si toto cita... (ako seriozny predajca by ti ako dobremu zakaznikovy mohol tu zaruku zamietnut rovno "expresne"):D (vidim to blbo)
T.
myslim, ze na gabovi zalezi, ci ju zoberie . . .
podobne bolo na oc4um a dopadlo to dobre-paleny bios (gabo vie co myslim)
I ♥ MUSIC !
Toman napísal:Ako na reklamaciu zabudni (vertomu ze, vertomu ze hej)
T.
myslim, ze na gabovi zalezi, ci ju zoberie . . .
podobne bolo na oc4um a dopadlo to dobre-paleny bios (gabo vie co myslim)
haha to bola moja doska na oc inak gabo mi dost pomohol pri reklamaci tzmto mu dakujem
Takze POST card my vypise chyba c.44,ale neviem aky bios tam je...
ak je AMIBIOS:
44-Interrupts enabled(if diagnostic switchs is on).Going to initialize data to check memory wrap around at 0:0
AwardBIOS
44-Reserved
MR BIOS
44-Allocate/enable PCI Memory/ROM space(tento asi nie )
Phoenix
kod 44 nema...
takze co tam je za bios a co ta chyba je
jose napísal:Takze POST card my vypise chyba c.44,ale neviem aky bios tam je...
ak je AMIBIOS:
44-Interrupts enabled(if diagnostic switchs is on).Going to initialize data to check memory wrap around at 0:0
AwardBIOS
44-Reserved
MR BIOS
44-Allocate/enable PCI Memory/ROM space(tento asi nie )
Phoenix
kod 44 nema...
takze co tam je za bios a co ta chyba je
je tam Award
Naposledy upravil/-a crux2005 v So 12. Aug, 2006, 17:38, upravené celkom 1 krát.