Južná Amerika bola top bez debaty, jednak bola prvá a jednak v tej dobe pre všetkých nové neokukané postavičky a každá bola zaujímavá. Malo to taký najspontájnejší a najzábavnejší vibe. A tiež suverénne najrozmanitejšie prostredie... prales, "survival cesta", Andy, slaná púšť, Patagónia. Ďalšie seriály by to mali ťažšie už z princípu, lebo je to rovnaký koncept. Ale Austráliu by som až tak nezhodil, stále som sa dobre bavil. India mi prých pár dielov prišlo divných, ako keby sa to hľadalo, alebo ja som nebol v nálade alebo čosi, zhruba od štvrtiny sa to rozbehlo a neprestalo až do konca. Za mňa Južná Amerika 10/10, India 9/10 a Austrália silných 7, slabých 8.
Každopádne mi v stredu takmer padla slza na konci, ale je najvyšší čas to zabaliť a vymyslieť niečo iné. Beztak tie autá by už viac nedali, šak sa už lámali v kostiach a Egu si zaslúži ísť na dôchodok.

Som rád, že som prispel aspoň na poslednú cestu a ešte som vychytil aj celkom fajn miesto na kapote Malucha, takže som sa často našiel v onboard záberoch.