ja len nechapem tych ktori po par hodinach chvalia pribeh, ja mam odohratych 60 hodin a stale neviem kde je sever, ale v hrach od kojimu to tak byva ze vsetky tie blbosti ktore na zaciatku nedavaju vobec zmysel nakoniec do seba perfektne zapadnu.
Vidíš to, a pritom stačilo pozrieť pár videí z gameplayov či nejaké recenzie a hneď by si mal ušetrených 30€.PROMETHEUS napísal: Ut 05. Jan, 2021, 15:27 Kupil som teraz kym je v akcii a odohral par hodin a zatial moje dojmy z hry su take ze to co sa tu pisalo ze pribeh, visuals a hudba tak ozaj su super, ale tie dorucovacie herne mechaniky boha to je taka nuda ze koniec.
Ked som cital co ludia pisali na nete ze je to UPS delivery alebo walking simulator tak som si myslel ze si robia len srandu ale presne to to je.
Su tam moznosti preskocit cutscenes ale to jedine sa mi na tom paci a skor by som bral moznost preskocit to nekonecne chodenie hore dole a moznost vypnut tu divnu weight balancing mechaniku a potkynanie na kazdom kameni co ma omrzelo asi po 5 minutach.
Asi to dohram tak ze pozriem walkthrough videa na youtube![]()
Tak pribeh jasne este neviem po par hodinach ako sa skonci ale chvalit mozem to ze ci ma od zaciatku zaujme alebo nie a zatial je velmi zaujimavy a paci sa mi a chcem vediet o co ide a ako to zacalo a ako to skonci, to som myslel tym ze dobry pribeh.molnart napísal: Ut 05. Jan, 2021, 15:47 pozerat walktrough na walking simulator je iny mazochizmusja som este aj po 10 hodinach som mal pocit ze to vypnem, ale postupne ma to chytilo, ked uz vies stavat cesty, jazdit na tatrovke s kopou nakladu a stavat ziplines a mat tie power skeletony tak je to zabavnejsie, ale celkovo aj tomu chodeniu som prisiel na chut, mam rad take hry zasadene v prirode, hlavne ked je tam sneh - v tomto mi dost pripomina prvy tomb raider kde boli tiez pekne scenerie. a silent takedown BT je tiez super, hlavne v casti ked chvilu nemas decko a ides na slepo, je to dost mraziva atmosfera.
ja len nechapem tych ktori po par hodinach chvalia pribeh, ja mam odohratych 60 hodin a stale neviem kde je sever, ale v hrach od kojimu to tak byva ze vsetky tie blbosti ktore na zaciatku nedavaju vobec zmysel nakoniec do seba perfektne zapadnu.
ja som kupil na epic s kuponom na desinu dole tak to vyslo celkom lacnoFroster napísal: Ut 05. Jan, 2021, 16:30 Vidíš to, a pritom stačilo pozrieť pár videí z gameplayov či nejaké recenzie a hneď by si mal ušetrených 30€.Ja mám na túto hru tiež zálusk, no po tom všetkom čo som si o tom načítal a videl nejaké tie videá bez spoilerov by to zrejme dopadlo takisto ako u teba. Keď cena spadne na nejakých 5-10€ (samozrejme mimo steam) tak tomu možno dám šancu, taká suma až tak bolieť nebude.
![]()