// ono to seka aj na 640*480 2xAA 2xAF na tej sunke... ju vymenim
mno, mapy su pouzite zo single FEAR ... takze tam sa toho moc nerobilo ... ale myslim, ze su v pohode, aspon sa ich rychlo naucis ... co sa tyka hratelnosti, tak ako normal fear, ale mam take tusenie, ze zatial hraju iba lamky, lebo tiez som furt viedol, aj ked pravda, mam nieco nahrate v Q3, Q4 ... :roll: ... DM je fajn, strasne rychly ... TDM je pre mna moc pomale, a pokial sa neda super komunikovat s teamom, je to ohubu ...jose napísal:mno tie mapy su katastrofa.... :roll: ,ako moderna hra s takymi mapami neviem nic moc,hratelnost:po 3 mapach ,co som hral 1x na nete,som asi 15 nasledujucich viedol=nerealne,model je nejaky divny...skusal som DM,TDM,zatial sklamanie....
Ja som mal stymto problem pri normal FEAR. Islo len v intre. Treba nainstalovat jeden win codec. V google urcite nieco najdesRiddick1990 napísal:Zdravim.Prave som si to stiahol a ked som to zapol,tak som zistil,ze neide zvuk,iba pri tejto hre.Prosim poradte mi ako by sa to dalo vyriesit.
PS:Repraky mam zapnute
neplati sa uplne ale vobec nic ... proste tym, ze sa registujes na stranke www.joinfear.com, a zadas emalovu adresu, tak ti dojde serial (podotykam, ze musi byt zadany dam narodenia starsi ako 18 rokov), ktory potom pri instalacii fear combatu zadas ... a potom uz len nastavis hru, das si multiplayer, resfreshes servre a ides na vec ...Jeremi napísal:sorry za otasku ale to o com tu hovorite je uplne zadarmo (aj ten serial) alebo sa za hranie nieco plati?
JJ, presne tak v PC_space za 108,- je to teraz zadarmo na dvd... pri registracii staci vyplnit vsetko oznacene hviezdickou a potom nejaky dotaznik ci vlastnite original hru atd... potom poslu mail s klucom.dingo27 napísal:Nestahujte, v PC_medzera je to na dvd komplet : ) co treba pri registracii ?