Kúpa gaming monitora
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Re: Kúpa gaming monitora
A s cim to porovnavas? Je trochu kostrbaty ano, ale ak to porovnavas 32" 4k vs 2k tak co sa cudujes? Nemyslim ze by bol zasadny rozdiel na inom 32" 2k.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
Práveže je to rozdiel obrovský, mal som 32" S32D850 a bol to obrovský rozdiel.
Monitory som dal vedľa seba a bolo to veľmi viditeľné.
Monitory som dal vedľa seba a bolo to veľmi viditeľné.
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Niektoré VA trpia na "rozmazaný" text, je to model od modelu. Neplatí pre všetky, ale stať sa môže. To je to, že človek si to nevie pred kúpou pozrieť na živo. Jedine googliť do zblbnutia info od userov.
Spoiler: ukázať
A čo je najhoršie, absolútne sa o tom nepíše v recenziách. Merajú všetko možno, ale to základné, povedzme ostrosť písmen nemerajú.
Často to dopadne aj tak, že googliš, pozeráš recenzie kde je daný výrobok skvelý a potom príde krutá realita keď si to rozbalíš doma a zistíš, že ti to napriek všetkým superlatívom nevyhovuje
Najlepšie je si to vyskúšať na vlastné oči a preto je 14 dňová lehota na vrátenie skvelá voľba.
Najlepšie je si to vyskúšať na vlastné oči a preto je 14 dňová lehota na vrátenie skvelá voľba.
Ak to ale rozbalim, nebudú účtovať storno poplatok pri vracani?
Ak by niekto vedel, kde sa dá pozrieť ultrawide model v BA na vlastné oči, budem rád.
Ak by niekto vedel, kde sa dá pozrieť ultrawide model v BA na vlastné oči, budem rád.
Žiadne iné poplatky ti nemá právo daný obchod vyrubiť keď vrátiš tovar nepoškodený, v pôvodnom obale. Proste si si to vyskúšal a nevyhovuje ti to... Platí pri objednávaní on-line.
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Treba to len prezieravo rozbaliť, netrhať obaly, fólie atď. a nemôže byť problém.
Asi bude lepšie zobrať IPS lebo keď sa pozerám na sťažnosti reálnych používateľov VA panelov tak je to bieda co sa týka ghostingu. Na toto by som sa nevydržal pozerať ani sekundu https://imgur.com/a/vwXivHz
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
treba si uvedomiť že spústa tých vecí je tam z princípu veci či už pri IPS/VA/TN
čiže tam budú asik do konca sveta viac alebo menej
dajú sa eliminovať ale za cenu hodného navýšenia ceny
a práce cena pri VA je na parádu takže si ju nikto nebude kaziť nejakými zlepšovátkami obrazu
celo to okolo LCD, ako sa tu už viac krát skonštatovalo je o kompromisoch a často aj pri LCD za tisícky E
budem sa opakovať ale ako herný LCD by som bral dnes iba nejaký IPS
čierna síce možno neni úplne čierna ale aj tak má 99,9% herných LCD funkciu na zosvetlovanie čiernej...
čiže tam budú asik do konca sveta viac alebo menej
dajú sa eliminovať ale za cenu hodného navýšenia ceny
a práce cena pri VA je na parádu takže si ju nikto nebude kaziť nejakými zlepšovátkami obrazu
celo to okolo LCD, ako sa tu už viac krát skonštatovalo je o kompromisoch a často aj pri LCD za tisícky E
budem sa opakovať ale ako herný LCD by som bral dnes iba nejaký IPS
čierna síce možno neni úplne čierna ale aj tak má 99,9% herných LCD funkciu na zosvetlovanie čiernej...
Dex, nedá sa s tebou nesúhlasiť Každopádne ja počkám na LG 34GN850.
IPS je ovela lepšie, len najhoršie je, že sa dá kúpiť ako 27" a potom až 34" a tam je veľký cennovy skok. Alebo ma byť nejaké 32" IPS?
Samozrejme, že budú. Napr. Acer Predator X32, ale priprav si aspoň 2500 EUR.
Nasiel som monitor, ktory ma G-Sync, ale ma len 60Hz panel. Nevadi to hernemu zazitku, resp. o co bude ochudobneny kedze ma len 60hz?