Ani nie že nudnejsi ale taký že nemajú čo moc ukázať.
Keď to porovnám s Origins, tak tam bolo toho množstvo.
Celkovo aj fyzika a taká tá váha postavy pri pohybe, splhani a pod mi tu príde až moc arkadovita. opäť u Origins mi to prišlo reálnejšie, postava mala nejakú váhu a jemne to bolo cítiť. Ako keby mi niekto dal tieto dve hry vedľa seba tak mu skôr úverim že Origins je najnovší diel...
Ináč čo mi gameplay ešte vadí-
- keď už chceli mať väčšie štatistiky zbraní a nie teda iba jedno ciselko, prečo doprdele tam nedali pri rozkliknutom porovnaní aj vizuálne znázornenie ktorá je lepšia ? Červená/Zelená šípka pri Atk, Spd a pod ako to býva zvykom všade inde. Takto behám očami hore dole, nemám na to nervy.
- ďalšia vec, do Odins Vision mohli dať quest marker. Takto keď vypnem kompass aby som stále mapu otváral. Pritom stačilo dať možnosť že pri tom krátkom Vision ukáže aj kde je quest, rýchlejšie , efektívnejšie a lepšie. Takto buď mapa alebo kompas... Sakra nevyzity potenciál.
// kamera vyriesena zhodením FOV na 75. Konecne to vyzera ako ma, predtym to bola dobre ze nie RTS

/// skvely reshade -
https://www.nexusmods.com/assassinscree ... escription
A tu je lepsi bidding pre controller -
This is what I have and it seems to work. It says there are conflicts, but that is due to the other control mapping areas (Navigation, Longship, Etc). This is for Xbox
Navigation: Parkour Up/Swim Up- RT Drop Down/ Crouch- Click L Sprint/Lunge/Gallop- RT Follow Road/River- X
Longship: Open/Close Sail- RT Start/Stop Shanties/Next Song- Down Switch Stories: RB
Raven: Default
Camera: Default
Fight: Light Attack: X Heavy Attack: Y Special Attack: Click R Assassinate: X Smoke Screen: A Left Hand Action: RB Aim/Range: LT Shoot: RT Alt Shoot: RB Dodge/Roll: B Lock Target: Click R Heal: Right
Abilities: Melee Abilities: LB 1: Y 2: B 3: A 4: X
Character: Primary Interaction: A Secondary: Click R Dismount/Release: B Quick Action Wheel: Left Whistle: Down Call Mount: Down Call Raven: Up Odins Sight: Hold R