To je také podnikanie po slovensky. Pritom to nestojí nič, len troška komunikácie, ale stretávam sa s tým tiež, našťastie pri FVE som sa s tým nestretol.
Tie ručičky na bojlery netreba brať nejako vážne. Lepšie si tam dať čidlo.
Fotovoltika - bojler
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Re: Fotovoltika - bojler
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
kks amaterizmus na každom kroku, a klinček že doniesli bojler bez špirály? To čo je už za blbosť? Odkedy sa predáva bojler bez špirály?
Spoiler: ukázať
Ja som teda nevidel tak veľký zásobník zo špirálou, špirála je vždy extra a rieši sa pre potreby zákazníka. To nieje 120L zásobník čo kúpiš v OBI.
Čo sa týka teplomera väčšina veľkých zásobníkoch má už normálny teplomer s jimkou čiže kontakt priamo s vodou, ten teplomer musí byť poškodený aby neukazoval správne.
Ostatok čistý amaterizmus, už sme dávali všelijako všeličo ale aby si zákazník riešil vykladku to sa nám ešte nestalo.
Čo sa týka teplomera väčšina veľkých zásobníkoch má už normálny teplomer s jimkou čiže kontakt priamo s vodou, ten teplomer musí byť poškodený aby neukazoval správne.
Ostatok čistý amaterizmus, už sme dávali všelijako všeličo ale aby si zákazník riešil vykladku to sa nám ešte nestalo.
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Upravil som odkaz na tú firmu v mojom predchádzajúcom príspevku.
Bojler mali doručiť so špirálou, lenže niekto ju nepribalil pri nakládke. Samozrejme to ani nedali vedieť technikovi, aby zobral zo skladu.
Marek125: náš zásobník nemá teplomer ponorený do vody. Je to klasický vyberací ako pri menších bojleroch.
Ešte som včera písal oficiálnu reklamáciu mailom (preistotu na 2 rôzne maily). Myslýte, že sa ozvali? NIE!
Bojler mali doručiť so špirálou, lenže niekto ju nepribalil pri nakládke. Samozrejme to ani nedali vedieť technikovi, aby zobral zo skladu.
Marek125: náš zásobník nemá teplomer ponorený do vody. Je to klasický vyberací ako pri menších bojleroch.
Ešte som včera písal oficiálnu reklamáciu mailom (preistotu na 2 rôzne maily). Myslýte, že sa ozvali? NIE!
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Aký si zobral ten Wattrouter? Má vstup na čidlo teploty? Ak áno tak je najmenej kúpiť jedno čidlo teploty a dopojiť.
Ak sa nebude dať dopojiť, tak je asi najjednoduchšie kúpiť čidlo spolu s malým displayom a nalepiť ho na nádobu pomocou obojstrannej pásky.
Ak sa nebude dať dopojiť, tak je asi najjednoduchšie kúpiť čidlo spolu s malým displayom a nalepiť ho na nádobu pomocou obojstrannej pásky.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
- MaxMan
- Redaktor
Wattrouter je ECO. Takže bez možnosti napojenia čidla. To by ma netrápilo. Tu ide skôr o princíp - problémy v procese dodávky a montáže a následne aj v prípade reklamácie (aj keď je to len teplomer). Tu ide o princíp, ako komunikuje firma a ako rieši/nerieši problémy.
http://www.aquacentrum.sk/index.php/arm ... jimky.html
Takýto teplomer ak je tam je to OK ten sa dá vyťahovať a je aj presný, možno iba niekomu spadol a preto ukazuje zle. Pochybujem že tam máš teplomer bez jimky taky zásobník som ešte ani nevidel 200,300,400L čo montujeme všetky majú už teplomery s jimkou vo vode.
Ja by som isto neriešil žiadne čídla ani displeje na vlastné náklady, tieto teplomery bývajú pri zásobníku alebo sa nacenuju extra. A ak tam teplomer bol určite pýtaj nový. Aj keď dáš do tej jimky čidlo ukáže ti presne to čo ten teplomer.
Takýto teplomer ak je tam je to OK ten sa dá vyťahovať a je aj presný, možno iba niekomu spadol a preto ukazuje zle. Pochybujem že tam máš teplomer bez jimky taky zásobník som ešte ani nevidel 200,300,400L čo montujeme všetky majú už teplomery s jimkou vo vode.
Ja by som isto neriešil žiadne čídla ani displeje na vlastné náklady, tieto teplomery bývajú pri zásobníku alebo sa nacenuju extra. A ak tam teplomer bol určite pýtaj nový. Aj keď dáš do tej jimky čidlo ukáže ti presne to čo ten teplomer.
- MaxMan
- Redaktor
Áno, presne taký teplomer mám aj ja. Som zle pochopil to ponorenie do vody cez jímku. Moja chyba...
Jednoznačne budem žiadať funkčný kus.
Jednoznačne budem žiadať funkčný kus.
ked chcete navratnost tak len TUV alebo elektroauto.... do siete nic... baterie su pekna vec ale predrazene, mne ide 1.2kw do TUV uz 9 rokov, 1.2 kw do baterii 2 roky...