molnart napísal: ↑Ne 11. Okt, 2020, 21:27
dnes uz ma kazdy aj 5Ghz lebo ISP to davaju do svojich krabiciek, tak neviem ci to bude nejake terno. proste kabel.
lenze 5ghz ma million pat kanalov cize to nieje taky problem
skus ten ax56u, ja mam syno co aj stiv a tiez funguje, pokryje cely 100m byt
5ghz ma horsie pokrytie oproti 2.4ghz. Ale podla info o pocte sieti tu nebude o com. 5ghz bude mozno este lepsie natom ako preplnena 2.4ka.
Pozeram, ze ten RT-N18U ma riadne ramky a vykonu na rozdavanie ale je len na 2.4ghz takze prechod na 5ghz stoji za vyskusanie urcite.
Tiez si myslim, ze sa neoplati pchat vela prachov do nejakych nadupanych routerov ale radsej zistit kde je problem a snazit sa ho vyriesit inak. Viac pasikov nie je vzdy viac adidas.
5GHz max ak je tehla, nie panelak narvany roxorom. Pri 80MHz/160MHz mate menej kanalov ako u 2,4GHz. Treba zvazit pro a proti Pripadne znizit sirku kanalu a nechat automatiku. A na noc nastavit restart, nech si znovy prebehne pasmo. Zo skusenosti v podstate vsetko do 100€ je na jedno kopyto a je to skorej pokus omyl co ti sadne na tvoj HW v domacnosti.
Your value does not decrease because of someone's inability to see your worth. BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE