No vydať v roku 2021 hru ktorá nespĺňa základné technické špecifiká danej doby tak by som sa veru hanbil.
A áno máš pravdu nehral som to, a ani nemienim, pozrel som pár gameplay videí z ktorých viem celkom jasné zhodnotiť či si moje peniaze zaslúžia a veru že nie.
Mass Effect™ Legendary Edition
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Re: Mass Effect™ Legendary Edition
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Neplanujes si to kupit ok, tvoja volba. Je uplne na mieste tvrdit ze ti to za tie peniaze nestoji. Ked uz ale kritizujes, tak to rob na zaklade faktov a nie ze "argumentujes" niecim co preukazatelne nie je pravda.
Spoiler: ukázať
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Veď Krista boha fakty som ti tu vypísal.
Hra má zle spravené UW, nemá žiadne dnes samozrejmé nastavenia, nemá AF čo je snáď základ už 10 rokov, UI, HUD a modely postáv sú biedne, animácie sú ťažkopádne, gameplay je zastaraly atď atď, tak už choď do pecka, kúp si to aj 8x keď je to taký skvelý deal..
Hra má zle spravené UW, nemá žiadne dnes samozrejmé nastavenia, nemá AF čo je snáď základ už 10 rokov, UI, HUD a modely postáv sú biedne, animácie sú ťažkopádne, gameplay je zastaraly atď atď, tak už choď do pecka, kúp si to aj 8x keď je to taký skvelý deal..
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Fakty?
Presne o tom som pisal, ze tu robis ultimativne vyjadrenia a pritom to nie je pravda. Mne je sumafuk preco si to ty nechces kupit a ze ti remaster nestaci, lebo si chcel remake v novom engine a nestoji ti to za tie peniaze. Vycital som ti to, ze si vymyslas kraviny ze okrem nasvietenia a farieb "nezmenili nic", co proste nie je pravda.
Tym koncim.
Hned prva veta je nepravda - na tej nemotornej jednotke vylepsili okrem farieb a nasvietenia aj kvalitu samotnych textur a 3D modelov. Citelne lepsi je aj gameplay a zmenil sa viac k ME2/ME3 (nie je rovnako plynuly, ale citelne lepsi ako v original hre). UI tiez preslo niektorymi zmenami.Vieš tu je ten problém že na tej nemotornej jednotke nevylepsili okrem farieb a nasvietenia zhola nič. A tuším hovorili že sa bude aj gameplay meniť a bude viac ME2/3-like. Oni nezmenili ani UI sakra.
Presne o tom som pisal, ze tu robis ultimativne vyjadrenia a pritom to nie je pravda. Mne je sumafuk preco si to ty nechces kupit a ze ti remaster nestaci, lebo si chcel remake v novom engine a nestoji ti to za tie peniaze. Vycital som ti to, ze si vymyslas kraviny ze okrem nasvietenia a farieb "nezmenili nic", co proste nie je pravda.
Tym koncim.
Spoiler: ukázať