Froster samozrejme v tom súhlasím, že tie ceny RTX 3080 sú stále mimo, aj keď objektívne, alza už teraz podliezla snáď všetkých predávajúcich RTX 3080 na bazoši, takže bazár bude musieť tentoraz reagovať na alzu. Ako človek ktorý chce kúpiť kartu a dnes nekúpil (napr. RTX 3080, či RX 6900XT), sledoval by som denno-denne bazoš, pretože tam isto pribudnú zaujímavé ponuky, viď. dnes ponuka na RX 6900 XT za 1350 €, to už dlho nebolo a budú podobné ponuky aj s RTX 3080 čoskoro.
Vlko tú 6900 XT z podpisu už nemám.

Predaná pár dní dozadu za veľmi slušné peniaze, ktoré mi vykryjú celú RTX 3080 Ti. Pôvodne som chcel riešiť RX 6900 XT Toxic, avšak keď dnes alza dropla túto FTW3 so zdrojom, zas som zmenil názor. Napríklad aj preto, že s tou TOXIC by som mal v skrini problém, čo sa umiestnenia vodníka týka, bolo by s tým zbytočne veľa roboty, ale hlavne vo všeobecnosti som mal vyhliadnutú práve 3080 Ti FTW3 od dňa spustenia predaja, som aj v poradovníku EVGA, takže nebolo o čom, navyše zdroj grátis buď trochu kompenzuje kúpnu cenu, alebo odložím do zálohy.