Postni potom 3dmark benchmark. Celkom ma to zaujíma. Tie 3080ti sú fakt výkonovo na 3090 mozno aj trosku viac.kerestoy napísal: Pi 30. Júl, 2021, 14:07 Poslal som im spravu kde som hned aj uviedol cislo objednavky a prva sprava od nich bola aby som im poslal cislo objednavkyDalsia odpoved bola ze podla serioveho cisla karta nebola nikomu predomnou predana.Tak ju asi otvoril niekto v sklade,ale podane to bolo tak,ze som si ju otvoril ja
![]()
ďakujem, ja to urobiť neviemericc64 napísal: Ne 01. Aug, 2021, 12:12 Kupis blok napr https://tichepc.sk/EK-Water-Blocks-EK-C ... 3012002011 a vsetko okolo toho a mozes poskladatJe tu viac ludi ktori to tak maju
oki, to je v pohodeericc64 napísal: Ne 01. Aug, 2021, 12:16 Ano, v tichepc ti spravia vsetko, namontuju, poradia, atd ... Samozrejme musis kupit aj vsetky veci okolo, radiator, pumpu, hadice, fitingy , atd ... tak si priprav aspon 400-500€![]()
Neviem ci by som na mieste nieco ine vybavil okrem toho,ze by som kartu neprevzal/vratil.chosefina napísal: Ne 01. Aug, 2021, 09:21 Ak by ti to Alza uznala máš šťastie, lebo ty si si to mal skontrolovať pri prevzatí. Ak chceš objednať ďalšiu môžeš aj iný účet.