no to som zvedavy

ja sa snazim dostat k nejakym serioznym podrobnym Photoshop/Premiere/DaVinci vysledkom, len pruser je ze tie softy sa velmi menia v priebehu casu takisto aj ovladace, cize ked mam nejake video 4:4:4 4K ktore nebolo podporovane a HW dekodovane do av1/hevc/xyz kodeku pred rokom, tak uz dnes moze byt.
Cele je to postavene na hlavu, normalne by si clovek mal kupit obidve a sam porovnat na tom co robi. Len to su take prusery ze garantovane "budem povracať" jednu kartu - ach nemam take veci rad.
S tymi hrami... tituly ktore boli vydane a nemaju DLSS III podporu sa asi nikdy neprerobia na DLSS3, dobre hovorim ? Tie hry ktore sa od zaciatku pisu ako DLSS3 samozrejme budu, ale tie co su vonku bez DLSS3 sa moc prerabat nebudu okrem nejakych par super kusov kde to ma $$$$ vyznam ?
edit : dokelu este som lajbavy najst kolko VRAM vyzaduje DLSS3 a ako sa zmeni oproti non-DLSS. Jeeeejda.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.