Kupa case
Re: Kupa case
Update: ak by niekto chcel realne skusenosti s Lancool 216 tak som ju vcera spojazdnil. Kym som nenastavil krivku ventilatorov tak to bol hukot ale ze poriadny. Ventilarori su plne regulovatelne, okamzite po prepnuti do PWM modu v biose a nastaveni na normal profil (asus doska) ventilatori vobec nepocut. Idu asi na 50% a prievan je vyborny. Skrinka je naozaj skvela, za tu cenu nie je o com diskutovat. Maximalna spokojnost.
i7-6700K, Scythe Mugen Max, Asus Maximus VIII Ranger, 16GB DDR4 Kingston 2666, MSI Ventus RTX4070ti, KC 3000 m.2 2TB, Samsung 860 Evo 500GB, SuperFlower Leadex 650, Asus XG32AQ
Aj ja mam asus dosku vies mi povedat kde sa to tam nastavuje prosim ta?
Qfan Control (F6) neviem ako to presne mas na tvojej doske. neviem ako si pozapajal ventilatori, ci ides so vsetkymi cez lian li HUB... Ja som vsetky 3 zo skrinky zapojil do hubu a ten som pripojil k chasis fan 1 na doske. No a ten chasis fan som prepol v biose do PWM modu lebo su to 4 pin PWM ventilatori. Chcel som nastavovat manualne krivku ale ked som klikol na normal profil tak ta prednastavena krivka v podstate ide bez akehokolvek zvuku. Tak som to nechal tak.
i7-6700K, Scythe Mugen Max, Asus Maximus VIII Ranger, 16GB DDR4 Kingston 2666, MSI Ventus RTX4070ti, KC 3000 m.2 2TB, Samsung 860 Evo 500GB, SuperFlower Leadex 650, Asus XG32AQ