Tak teda mám všetko doma (2x MR524 + sub) všetko napojené na topping e50 káblami stagg (2x 6,3cm jack TRS - XLR z DACu do subu a potom z neho XLR-XLR do oboch monitorov) a moje pocity sú akési zmiešané. Začnem subom. Naozaj dosť bzučí a celkom to počuť, ak je v miestnosti ticho. Chcem veriť, že by to tak nemalo byť, ale zrejme to bude jeho vlastnosť. Hovorím si, že by to mohli byť vadné káble, prípadne ho rušia nejaké káble z PC, ale on tak bzučí permanentne aj keď z neho odpojím všetko a nechám len elektriku (skúšal som to aj vzadu nejako poladiť ale nepomohlo). Ešte som skúšal v druhej izbe ho dať do samostatnej zástrčky len elektriku a výsledok rovnaký. Škoda, basy to má naozaj brutálne.
Čo sa týka monitorov, tu je to tiež zaujímavé. Z alzy som objednal jeden rozbalený a jeden nový. Blbé je, že neviem, ktorý je ktorý, viacmenej len tuším. (nálepku z nového som strhol skôr, ako som ich zapojil, pri rozbalenom už bola strhnutá a nenašiel som žiadnu možnosť ako ich presne identifikovať). Jeden znie v pokoji vcelku ok, druhý bzučí, aj keď to nie je tak silné, ako pri sube ale tiež to počuť. Mám ale silné podozrenie, že ten "hlasnejší" bude ten rozbalený. U oboch som samozrejme ako aj pri sube skúšal zapojiť len do elektriky aj do samostatnej zástrčky inde. Vždy rovnaký výsledok ako pri PC.
Akože nerobil by mi problém ich vypínať dajme tomu na noc, ale cez deň by som ich rád mal aktívne a keď mám úplné ticho, tak ten zvuk je dosť obťažujúci a neprehluší ho ani PC.
Takže takto.

Topping E50 už nechcem vracať a zrejme ani TRS balanced - XLR káble.
Ako najracionálnejšie riešenie sa mi vidí vrátiť všetko (sub + 2xMR524 + 2x XLR-XLR) a skúsiť vziať a vyskúšať buď úplne nové 2xMR524 (možno aj 624 len by som musel nejako miesto poriešiť, čo úplne neviem ako) alebo vziať úplne inú alternatívu.
Budem vďačný za každú radu, asi som rúbal príliš vysoko, a nedopadlo to úplne podľa predstáv.