@Mani
Mani napísal: ↑Ut 20. Aug, 2024, 10:40
..Mat tu rezervu nie je na skodu.
Urcite neni, ja som pochopil, ze chce budget a tam sa zmesti aj do kvalitneho vzduchoveho co by mu dobre sluzil aj na vykonnejsi v buducnosti
Mani napísal: ↑Ut 20. Aug, 2024, 10:40Aj ked mas neviem ako dobru airflow skrinku, to ze mas bezprostredne nad ramkami a GPU rozmerny CPU chladic, ti samo o sebe zvysuje teplotu vo vnutri skrine a okolitych komponentov (RAM, GPU a SSD).
Nepochybujem, rozdielu su, na kolko vyznamne? Robi to ale take velke rozdiely aby si clovek robil starosti z vyberom vodnika? Nie, je to vec vkusu, mne sa vodniky lubia, ale zobral som ten ak620 pouzity z druhej ruky a teploty mam vsade v norme pretoze pre tie peniaze mam vyuzitie inde (iny komponent napr.)
Mani napísal: ↑Ut 20. Aug, 2024, 10:40Teploty CPU mi pri rovnakej/nizsej hlucnosti (porovnavane s Thermalright Phantom Spirit 120) sli dole v priemere o 8-12C. Teploty GPU v loade mi klesli o 3-4C, cisto z titulu ze rovno nad grafikou nebol heatsink.Teplotu okolia som v oboch pripadoch mal priblizne rovnako 25-26C.
To su prekvapivo dost velke rozdiely, to uz je vela, kazdopadne su to subjektivne vysledky niekto iny pri inej zostave/skrini by nemusel spozorovat taketo priepastne rozdiely ako mas ty, mozno raz skusim u seba