Zostava do 600€

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
JacobSteven
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 30. Mar, 2021, 20:49

Re: Zostava do 600€

Príspevok od používateľa JacobSteven »

Muhyng napísal: St 23. Apr, 2025, 21:39 Nalep tam lepiacu pasku :)
Dobrý nápad, ale nakoniec som to vyriešil inak. Keďže som dával dole tie pliešky pri novej case aby som tam dal grafiku tak mi dva ostali. Tie som skúsil dať do starej case a aj keď sú trochu iné tak pasujú :D

@mp3turbo - pozeral som v biose a tam mi ukazuje jedine vetrák CPU. Pripojené vetráky ostatné sú cez Molex kábel, kvôli ktorému zjavne nie je možnosť ich ovládať. Takže asi jedine tým jednoduchým odporom by som to musel spraviť.

Čo, inak pozerám v starej case tam sú síce len dva ventilátory, ale zadný je pripojený do základnej dosky a druhý predný Molexom. Čiže zjavne tam viem ovládať len ten jeden pripojený na dosku. Taktiež ako som to pozeral som ten predný ventilátor a netočil sa. Si hovorím, že či je pokazený alebo čo. Pozriem kábel... nebol pripojený :D absolútne netuším ako je to možné, jedine čo ma napadá, že keď mi menili pred 5 rokmi zdroj a zapájali všetko nanovo tak zjavne zabudli ten vetrák pripojiť. Čiže zjavne minimálne tých 5 rokov nefungoval a išiel len ten zadný :D

K tomu hluku ešte som porovnával trochu starý PC a nový. Predsalen mi príde ten novší trochu hlučnejší, ale ventilátormi to predsalen asi nebude. Okrem ventilátorov je v pozadí počuť ešte jeden trochu hlasnejší zvuk. Teoreticky môžu to vydávať dva 3,5" HDD? Neskúšal som síce porovnávať ešte zvuk pri odpojených diskoch, ale keďže pri starom PC najviac bolo počuť HDD tak ma napadá, že to bude tým.
Používateľov profilový obrázok
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45

Re: Zostava do 600€

Príspevok od používateľa Jednoduska »

môže ti tam všeličo rezonovať, veď tie HDD odpoj iba a uvidíš/začuješ či to je ono :)

Návrat na "Nákupná poradňa"