V akom stave a aky stary si mal predosly W10? Ak si ho mal XY rokov a nerobil si cisty install, tak sa moc niet comu cudovat. Moze sa tam diat milion veci.
3.5GB zabratej RAM nema preco odstavit cele PC...hadam nemas v dnesnej dobe mas 4GB RAM celkovo?
Cisty reinstall Opery si skusal?
kedy si človek nechtiac potiahnutím záložky vykoná zmenu
mas davat pozor a nezelane zmeny sa konat nebudu...co ti na to povedat
keby mi to robilo ssd, tak predpokladam ze by sa to prejavilo aj v celkovej stabilite systemu, padali by hry apod. a neprejavovalo by sa to oneskorenim pisaneho textu. navyse mam insider build (od zaciatku ako insider program sa otvoril, co je uz mozno pomaly aj 10 rokov) takze predpokladam ze ten SSD update mi prisiel este skor ako ostatnym
Ja niečo takéto zažívam pri Fusion 360, najprv som myslel že to robí ramka tak som kúpil 64GB a nepomohlo. Doteraz neviem čo to robí ja si myslím že CPU lebo to isté robí aj kamarátovi ten istý setup máme. Čo ma on druhý podobný komp len na Intel tak nemá problém.
SSD nemate rovnake plus hlavne - absolutne hlavne - tieto Fusion/AutoCad atd atd softy neboli historicky pisane na AMD procesoroch.
Taketo veci by sa diat nemali a hlavne nie na vacsej cache ako kedy Intel mal.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.