Matura 2007
- Fanthomass
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 18. Sep, 2006, 02:00
re no tak generalka za nami
akoze som bol B, ale ten monitor zo Sloviny bol dost husty, ani mozno nie tazky, ale husty.. Vela tam toho bolo.. najviac ma pobavila otazka, neviem uz ako znela presne, ale myslim tu, ze ake interpunkcne znamienko sa pouziva najcastejisie pri spojeniach napr Anna - kralovna.. scool: scool: ja neviem, ale tato otazka je podla mna otazka pre prvaka Zs a nie pre maturujuceho stredoskolaka.. akoze kto toto nevedel, tak to uz aj fakt mraky zabrzdi.. :roll:
CPU: Intel i7-13900K, CPU cooler: Corsair iCUE H150i Elite Capellix White, MB: ASUS ROG STRIX Z690-A GAMING WIFI D4, RAM: G.SKILL 64 GB KIT DDR4 4000 CL18 RipjawsV, GPU: Gainward GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, SSD: Samsung 980 PRO 1TB + Corsair MP510 960GB + Samsung EVO 960 250 GB + Apacer AS340 SSD 960 GB + HDD 2TB Seagate BarraCuda 256MB SATAIII 7200rpm, PSU: Corsair HX1200 Platinum, CASE: SilentiumPC Signum SG7V EVO TG ARGB, Klávesnica + Myš: YENKEE YKB 3400 PANZER + HyperX Pulsefire Surge RGB//// Monitor: 32" Odyssey OLED G8 (G80SD) //// NOTEBOOK: Lenovo Legion 7 (5800H + 32 GB RAM + 1TB + 2TB SSD + RTX 3070 8GB)
Re: re no tak generalka za nami
ja som ju nedal ... som si hovoril, ze kur a nemoze to byt take lahke, urcite to je nejaky o eb alebo to chcu latinsky alebo cosuperbatman napísal:akoze som bol B, ale ten monitor zo Sloviny bol dost husty, ani mozno nie tazky, ale husty.. Vela tam toho bolo.. najviac ma pobavila otazka, neviem uz ako znela presne, ale myslim tu, ze ake interpunkcne znamienko sa pouziva najcastejisie pri spojeniach napr Anna - kralovna.. scool: scool: ja neviem, ale tato otazka je podla mna otazka pre prvaka Zs a nie pre maturujuceho stredoskolaka.. akoze kto toto nevedel, tak to uz aj fakt mraky zabrzdi.. :roll:
btw test hotovy za cirka 40 minut. Az na par otazok cista ryza.
- Fanthomass
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 18. Sep, 2006, 02:00
re jaffar
no tak my sme si mohli radit cely monitor od prvej, az do poslednej otazky.. vsak nakoniec sme si aj cela trieda skontrolovali spravne odpovede, jeden vravel a ostatni kukali, ci tak maju, keD nie a vacsina mala ine, tak ta mensina to zmenila na to, co mala vacsina..xexe:) proste monitor objektivny jak hovado, ale som rad, bola sranda a mali sme super dozor.. no jak tak teraz rozmyslam nad tou otazkou, tak asi mas pravdu, lebo to mohol byt kludne ojeb.. ja som bol zo skupiny prvy pri tejto otazke a pytal som sa radsej profky, ze ci to ma byt fakt pomlcka jak je tam a ona povedala, ze hej, ale ze najdu sa aj debili, co na inych skolach napisu ciarku..xe a jak tak teraz rozmyslam a premyslam, co ma sice moc boli, ale tak mam pocit, ze Anna, kralovna z Francuzska je viac spravne ako keby tam malo byt Anna - kralovna z Francuzska, teda konec koncov, ma tam byt asi ciarka..xexe a my cela skupina jebs ho pomlcka.. :o hmm, kazdopadne zaujimala by ma spravna odpoveD..
CPU: Intel i7-13900K, CPU cooler: Corsair iCUE H150i Elite Capellix White, MB: ASUS ROG STRIX Z690-A GAMING WIFI D4, RAM: G.SKILL 64 GB KIT DDR4 4000 CL18 RipjawsV, GPU: Gainward GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, SSD: Samsung 980 PRO 1TB + Corsair MP510 960GB + Samsung EVO 960 250 GB + Apacer AS340 SSD 960 GB + HDD 2TB Seagate BarraCuda 256MB SATAIII 7200rpm, PSU: Corsair HX1200 Platinum, CASE: SilentiumPC Signum SG7V EVO TG ARGB, Klávesnica + Myš: YENKEE YKB 3400 PANZER + HyperX Pulsefire Surge RGB//// Monitor: 32" Odyssey OLED G8 (G80SD) //// NOTEBOOK: Lenovo Legion 7 (5800H + 32 GB RAM + 1TB + 2TB SSD + RTX 3070 8GB)
- agrashi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Dec, 2006, 02:00
ludia co ste kto ste pisali matiku? aku ste mali uroven? ja som mal A..ked som ten test otvoril tak somsi povedal "ci ti j**e? :8O: " ...esteze sme mali super dozor a vsetko mi naditktovali..sam som mal dobre vypocitanych asi 40% ..ani neviem preco som si dal matiku..mozno tym ze chcem ist na ekonomiu a tam ju treba..ale vobec ma to nebavi hlavne sa mi to nechce ratat preto aj z toho viem...
PS: ked sme na hodine minuly tyzden pocitali ten test nebolo to take tazke len ja som z toho fakt pako
PS: ked sme na hodine minuly tyzden pocitali ten test nebolo to take tazke len ja som z toho fakt pako
- agrashi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Dec, 2006, 02:00
ludia uz viem svoj rozpis na ustne matury ze kedy kde a ako...vy to uz mate davno alebo este nie? akurat to kukam na nasej skolskej stranke... www.gymradbn.sk /gympel v BN/
AJ percentil 87%, nenormalne pianko tie matury... kebyze chcem ist na 2-3, trufam si dat vsetky styri predmety hoci aj hned
za 3hod polka dejin zmaknuta, rychlejsie citat neviem... este do konca tyzdna ked sa budem ucit dokopy takych 12-15hod, tak zvladam ucivo styroch predmetov za styri roky
za 3hod polka dejin zmaknuta, rychlejsie citat neviem... este do konca tyzdna ked sa budem ucit dokopy takych 12-15hod, tak zvladam ucivo styroch predmetov za styri roky
Me like Pentium