Mtex napísal:2popo666: k tomu super Pi 1M .. E6600 ho spocitam za 21s ..za 27s na to postacuje e6400
aha, dakujem za korekciu, tak potom to mojmu znamemu dakde "skripe" ale co som pozeral tie vysledky pretaktovanych E6600 tak sa blizili tym 14 sekundam :o
mokry PC:: CPU: 3770K @ 4.3GHz + EK Supreme HF * Laing DDC-1T * TOP XSPC Premium Laing DDC * Radiator EK Water Blocks EK-CoolStream XT || RAM: 2*8GB Kingston 1600MHz || MB: Asus P8Z77-V Pro/Thunderbolt || GPU: EAH5970 + EAH5970 @ CrossfireX + EK fullCover || SSD: Corsair GT3 120GB || PSU: Antec platinum 1300W || Mouse: Razer Lachesis || Keyboard: G11 || LCD: HP LP2475w
dexman napísal:myslim, ze nakup uz ma autor za sebou tak menit uz asi nebude
tu nejde o to, ci sa nauci alebo nie. proste treba si uz konecne uvedomit, ze nie kazdy druhy clovek taktuje. fóra ako pretaktovanie.sk nie su cely svet. kopec ludi ani nevie co je bios a su radi keD si spustia nejaku hru, co nema ikonku na ploche.
je sa chcem naucit vsetko podstatne o pc ale najskor o procesoroch a tich divnich skratkach mohol by mi niekto pomoct??
1. tvoj topic je OT v tomto drede
2. http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... ic&t=23266 uz raz ti to lock-li
3. odporucam ti zalozit temu v sekcii "Debata o vsetkom" a nazvi to nejako rozumne nie ako minuly topic "Zaciatocnici" a napis ake komponenty a do akej hlbky chces vediet o nich informacie (jednotlive skratky)
Naposledy upravil/-a fobos v Ne 24. Jún, 2007, 09:49, upravené celkom 1 krát.
Xbox Series X... Samsung S24 ... Intel Core 8600K ...
dexman napísal:myslim, ze nakup uz ma autor za sebou tak menit uz asi nebude
tu nejde o to, ci sa nauci alebo nie. proste treba si uz konecne uvedomit, ze nie kazdy druhy clovek taktuje. fóra ako pretaktovanie.sk nie su cely svet. kopec ludi ani nevie co je bios a su radi keD si spustia nejaku hru, co nema ikonku na ploche.
prosim ta mohol by si mi pomoct naucit ma tie rozne skratky v tich nazvoch procesoroch uz viem ze Q su stiri jadra a ze X je oomknuti nasobic smerom hore
mictian napísal:
je sa chcem naucit vsetko podstatne o pc ale najskor o procesoroch a tich divnich skratkach mohol by mi niekto pomoct??
Omg, ty si snad uz zas robis prdel...alebo to myslis vazne? ..no tak napis ake zahadne skratky ti nedaju spat...
vsetki take divne co su v oznaceniach chcem vediet nove veci o pc napriklad brat lukas zahumensky sem chodil citat vase spravy a s toho sa ucil ale ja chcem vedet te skratky ja som zaciatocnik vis
CAfte furtek tu pisete intel intel a amd fuj .. ale neni to vsetko tak chcel som si kupit intel c2d E6600 kvoli jeho taktovaniu ale po vsetkych vasich reciach ze amd a jeho architekturu neda viac ako 3ghz ja som na mojom prekonal 3.5ghz a dokonca aj 3.6ghz. a to pri 1.5V. teplota pri zatazi nepreskoci hranicu 85stupnou...
funky61 napísal:CAfte furtek tu pisete intel intel a amd fuj .. ale neni to vsetko tak chcel som si kupit intel c2d E6600 kvoli jeho taktovaniu ale po vsetkych vasich reciach ze amd a jeho architekturu neda viac ako 3ghz ja som na mojom prekonal 3.5ghz a dokonca aj 3.6ghz. a to pri 1.5V. teplota pri zatazi nepreskoci hranicu 85stupnou...
Na az na to ze v popise mas FX62 (2.8GHz) ma 6000+ 3GHz ale aj tak gratulujem . 3.6GHz :8O: mozes hodit screen ? Toto snad ma vykon E6700 . Este raz gratulujem !
- btw.: myslim ze ten procak ide na hranici moznosti, skusal si to zatazovat dlhodobo ?
Edit:// posli aj dake benchy (3DM06 CPU, Super PI 1M a pod. nech mame s cim porvnat tie vsadepritomne C2D beziace cez 3GHz)
CAfko hej hoci ma vysiu teplotu ako napr c2d E6700 ale uz ide prec 18 hod a len 1 eror.. FBS som nechal zaklad cize 203.34 a nasobic zmenil z 14 na 18 ako sa sem vkladaju obr???
funky61 napísal:CAfko hej hoci ma vysiu teplotu ako napr c2d E6700 ale uz ide prec 18 hod a len 1 eror.. FBS som nechal zaklad cize 203.34 a nasobic zmenil z 14 na 18 ako sa sem vkladaju obr???
Uploadnes napr. na www.ukazto.com screenshot a tam budes mat potom link pri tom obrazku ktory hodis do postu
- screenshot spravis klasicky. Stlacis PRINTSCREEN a potom napr. v skicari CTRL+V a ulozis ako JPEG