Starcraft II
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Re: Starcraft II
Jeremi - skus napisat nejake dojmy z bety
Rozmyslam, ze by som si Starcraft II aj zakupil. Jednotka ma bavila, iked k datadisku som sa uz moc nedostal .
Rozmyslam, ze by som si Starcraft II aj zakupil. Jednotka ma bavila, iked k datadisku som sa uz moc nedostal .
..vidim ze aj tu je sc2 vlakno,tzn nezaskodi sem prilepit nieco pre ludi ktori zvazuju kupu..nieco co nenajdu napisane na krabici.
- No LAN Support (only professional version will have it - used for tournaments only)=ziadna LANka (bude ju mat specialna tournament verzia nepristupna verejnosti)
- custom map publication cost $, custom map playing cost $ (for example if I create a custom map, something like DoTA in SC2 I have to pay Blizzard to have it published for other players to be able to play. Additionally, each player that wants to play my map has to pay Blizzard as well)=za vytvaranie custom mapiek a za moznost si ich zahrat sa bude platit extra
- replay viewing cost $=za moznost pozerat replaye sa bude platit extra
- custom maps and replays created by player are Blizzard properties=mapy a replaye ktore vytvoris su majetkom blizzardu
- all player data is located on Blizzard server (single player data as well)=vsetky hracove data su na blizzardom servri (profily,predpokladam ze aj ulozene pozicie,tzn,stale pripojenie na net nutne)
- basic data limitation - number of saved replays, number of save game slots, number of custom games, for extended storage you must pay $=obmedzene miesto pre ulozene pozicie,replaye atd,ak chces viac zaplat si
- region locking (one server/client for each region, unable to play cross region games)=instalacky pre jednotlive regiony niesu navzajom kompatibilne,tzn europska instalacka si moze dat multiplayer iba s dalsou europskou instalackou,ak chces hrat aj na napr americkom servri musis si kupit dalsiu (americku) instalacku (profi hraci sa vyjadrili ze to budu nuteni robit,kedze chcu hrat celosvetovo)
- unable to play if Blizzard server is down=nemoznost hrat singleplayer ked je blizzardi server offline
- no Chat Rooms, no Clans, no Conclusive ladder (because of region locking)=co dodat
- no player alias allowed - player has to use his real name and surname the account is registred to=nemoznost pouzit nickname,vsetky sukromne data su pekne odhalene
- facebook integration, which merges the player entity with his facebook entity, which is most undesirable=integrovany facebook,dodavat nieco dalsie nieje nutne
vela zabavy..
- No LAN Support (only professional version will have it - used for tournaments only)=ziadna LANka (bude ju mat specialna tournament verzia nepristupna verejnosti)
- custom map publication cost $, custom map playing cost $ (for example if I create a custom map, something like DoTA in SC2 I have to pay Blizzard to have it published for other players to be able to play. Additionally, each player that wants to play my map has to pay Blizzard as well)=za vytvaranie custom mapiek a za moznost si ich zahrat sa bude platit extra
- replay viewing cost $=za moznost pozerat replaye sa bude platit extra
- custom maps and replays created by player are Blizzard properties=mapy a replaye ktore vytvoris su majetkom blizzardu
- all player data is located on Blizzard server (single player data as well)=vsetky hracove data su na blizzardom servri (profily,predpokladam ze aj ulozene pozicie,tzn,stale pripojenie na net nutne)
- basic data limitation - number of saved replays, number of save game slots, number of custom games, for extended storage you must pay $=obmedzene miesto pre ulozene pozicie,replaye atd,ak chces viac zaplat si
- region locking (one server/client for each region, unable to play cross region games)=instalacky pre jednotlive regiony niesu navzajom kompatibilne,tzn europska instalacka si moze dat multiplayer iba s dalsou europskou instalackou,ak chces hrat aj na napr americkom servri musis si kupit dalsiu (americku) instalacku (profi hraci sa vyjadrili ze to budu nuteni robit,kedze chcu hrat celosvetovo)
- unable to play if Blizzard server is down=nemoznost hrat singleplayer ked je blizzardi server offline
- no Chat Rooms, no Clans, no Conclusive ladder (because of region locking)=co dodat
- no player alias allowed - player has to use his real name and surname the account is registred to=nemoznost pouzit nickname,vsetky sukromne data su pekne odhalene
- facebook integration, which merges the player entity with his facebook entity, which is most undesirable=integrovany facebook,dodavat nieco dalsie nieje nutne
vela zabavy..
Tomu neverim, ze se bude platit za kazdou picovinu.
To snad nie. Po dodrbani posledneho Comander a Conqer, som dufal že SC2 to zachrani. Marne. Platit za vyrobu a hranie custom map? hmmm proste krása.
Dalsia dobra hra R.I.P.
Dalsia dobra hra R.I.P.
i7 4790K @ 4.6GHz
ASUS Z97-A
GB HD6870
Crucial 8GB 1600MHz CL8
23´LCD Full-HD , Corsair HX650W , SSD 60GB + Hdd 2TB
ASUS Z97-A
GB HD6870
Crucial 8GB 1600MHz CL8
23´LCD Full-HD , Corsair HX650W , SSD 60GB + Hdd 2TB
Ja tomu neverim?Odkud sou ty informace?
oficialne sc2 forum (preto aj originalne znenie v anglictine).s najvacsou pravdepodobnostou to tam ale uz nenajdes,podobne "drze plky hlupych zavistlivcov" moderatori promptne mazu.
neverim. to bude nejaka blbost urcite.
napriklad si presne pamatam v interview ako spominali, ze single player / teda offline, hrat mozes, potom ked sa napojis na net tak ti tie data (savy, atd) syncne s battle.netom..
bude to hlupost..
tak ci tak, s2 na 100% kupujem, aj keby fialove zaby a kriklave kengury z neba padali
napriklad si presne pamatam v interview ako spominali, ze single player / teda offline, hrat mozes, potom ked sa napojis na net tak ti tie data (savy, atd) syncne s battle.netom..
bude to hlupost..
tak ci tak, s2 na 100% kupujem, aj keby fialove zaby a kriklave kengury z neba padali
Case: Silverstone RVZ01B, CPU: Intel Core i3-4130, GPU: EVGA GeForce GTX 750 Ti 2GB, RAM: Crucial Ballistix Tactical 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600, MB: Asus H81I-PLUS Mini ITX, HDD: Crucial M500 240GB
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Mne to pripada ako keby bol Blizzard odkupeny Apple-om Fakt za kazdu hlupost platit? Ta hra na tom stroskota.
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
FAQ: Starcraft 2, nestihol som to precitat este cele...
Vydanie hry : 27.7.
http://www.pcgames.de/Starcraft-2-Wings ... hr-765097/
Vydanie hry : 27.7.
http://www.pcgames.de/Starcraft-2-Wings ... hr-765097/
Region locking nebudeGibt es einen LAN-Modus?
Nein. Multiplayer-Partien werden lediglich auf Online-Matches beschränkt. Allerdings wird es in Südkorea eine Starcraft 2-Version mit LAN-Support geben - diese ist allerdings nur E-Sport-Profis, beziehungsweise Turnier-Veranstaltern zugänglich.
Gibt es interkontinentale Matches?
Ja, es wird möglich sein, sich als Europäer mit Amerikanern oder beispielsweise Südkoreanern zu messen. Interkontinenale Matches wurden zwar zuerst verneint, Blizzard revidierte seine Pläne diesbezüglich allerdings.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
grafika mi pripada z obrazkov ako zastarala..
Dojmy z hry po prvych 90 minutach
http://www.pcgames.de/Starcraft-2-Wings ... ts-765542/
http://www.pcgames.de/Starcraft-2-Wings ... e/1405621/
http://www.pcgames.de/Starcraft-2-Wings ... ts-765542/
Galeria obrazkov (90)Unser Eindruck nach etwa eineinhalb Spielstunden: große Klasse!
http://www.pcgames.de/Starcraft-2-Wings ... e/1405621/
ja sa tiez rad necham poucit kolko svinstva z mojho prveho postu to nakoniec zmaklo do finalneho buildu,zda sa ze minimalne pozicie sa daju ukladat lokalne,ked nic ine..
btw,dalsia vec ktora ma zaujima viac nez cely sc2-v collectors edicii je prilozeny sc1,otazka znie,je hires,alebo nie? logika vravi ze by mal byt hires,kedze povodna 640*480 verzia je na dnesnych monitoroch nepouzitelna=nemalo by zmysel ju tam davat..
btw,dalsia vec ktora ma zaujima viac nez cely sc2-v collectors edicii je prilozeny sc1,otazka znie,je hires,alebo nie? logika vravi ze by mal byt hires,kedze povodna 640*480 verzia je na dnesnych monitoroch nepouzitelna=nemalo by zmysel ju tam davat..
Ak myslíš tým hires, že je zoptimalizovaná na Windows Xp a vyššie, tak by to tak malo byť. Nevidím dôvod, aby to tam balili potom. Collector's edície sú vždy na dobre úrovni. Ale tá hra ma moc z tých recenzii nenadchla. A singleplayer len ak idú servre Blizzardu - no díki pekne. To je ako Assassin's Creed 2
Spoiler: ukázať
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
...jedna z prvych recenzii --> http://www.eurogamer.cz/articles/starcr ... nze?page=1