a toto co si teraz napisal som tu uz pisal asi nevem kolko krat a stale ma vysmialijesy napísal:Neviem ako vy ludia, ale ludia v mojom okoli, ktori pracovali v IT vzdy hovorili, ze Intel mozno neni vykonnejsi ako AMD, ale je kvalitnejsi a stabilnejsi. Zbytok uz necham na vas 8)
Ktory CPU je vykonnejsi
- predator801
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Aug, 2007, 08:00
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Hlupe predsudky, ktore niesu zalozene na ziadnych podlozenych dokazoch.
Vsetky su o tomto: "jedna babka povedala, ze Intel je lepsi ako AMD a hotovo...".
Najcastejsie to hovoria prave ti, ktori nemaju s pocitacmi takmer ziadne skusenosti, ale im to povedali "skuseni" profici...
Aj ja som si dal povedat... AMD su na . Po procesoroch AMD, co som mal, teda:
AMD AthlonXP 2500+ Barton
AMD Athlon64 3000+ Winchester
AMD Athlon64 3200+ Venice
AMD Athlon64 3700+ San Diego
AMD Athlon64 3800+ X2 Manchester
som konecne presiel k Intelu, neviem, preco som sa tolke roky trapil s nestabilnymi a nefunkcnymi AMDckami... Asi som si nedaval dostatocne bacha... Vzdy mi radili Intel ti, co sa "vyznaju"...
Vsetky su o tomto: "jedna babka povedala, ze Intel je lepsi ako AMD a hotovo...".
Najcastejsie to hovoria prave ti, ktori nemaju s pocitacmi takmer ziadne skusenosti, ale im to povedali "skuseni" profici...
Aj ja som si dal povedat... AMD su na . Po procesoroch AMD, co som mal, teda:
AMD AthlonXP 2500+ Barton
AMD Athlon64 3000+ Winchester
AMD Athlon64 3200+ Venice
AMD Athlon64 3700+ San Diego
AMD Athlon64 3800+ X2 Manchester
som konecne presiel k Intelu, neviem, preco som sa tolke roky trapil s nestabilnymi a nefunkcnymi AMDckami... Asi som si nedaval dostatocne bacha... Vzdy mi radili Intel ti, co sa "vyznaju"...
Spoiler: ukázať
A vies preco ta vysmiali? Pretoze iba potvrdzujes, ze slepo veris tim hlupakom ktore nieco take tvrdia...poznam takych....vacsinou su to tipci, co mozno pracuju s pocitacmi, ale racionalne myslenie im nic nehovori. Staci sa ich spytat kontrolnu otazku, napr. ktore internetove/papierove periodika z oblasti IT citaju, ze su taky zbehly...predator801 napísal: a toto co si teraz napisal som tu uz pisal asi nevem kolko krat a stale ma vysmiali
- predator801
- Nový používateľ
- predator801
- Nový používateľ
Pretoze su zaslepeny nejakym flame, ktory poculi zas niekde inde, alebo maju "skusenosti" so zostavami, ktore boli problemove, a boli tam napr. prave procesory AMD - pre neskusenych ludi za problemy automaticky moze procesor...alebo nieco, na co to mozu zhodit (viD Dalsie flame ATi vs nVidia...)
Tak sa ta este spytam, kto ti to "klamal"? Kto to bol taky "skuseny a rozumny" co ma takyto nazor?
Ono nieje problem povedat ze AMD je menej vykonne ako Intel...zalezi ale co konkretne porovnavas, to je ako keby si tvrdil ze Ferrari je rychlejsie ako Lamborghini...samozrejme je vela faktorov: Ktore presne? Za kolko $? ...
No ale ak chces zostat vo svojom nazore ktory ti niekto "naklamal" a byt spokojny vo svojej obmedzenosti, nemozeme ti branit...
Tak sa ta este spytam, kto ti to "klamal"? Kto to bol taky "skuseny a rozumny" co ma takyto nazor?
Ono nieje problem povedat ze AMD je menej vykonne ako Intel...zalezi ale co konkretne porovnavas, to je ako keby si tvrdil ze Ferrari je rychlejsie ako Lamborghini...samozrejme je vela faktorov: Ktore presne? Za kolko $? ...
No ale ak chces zostat vo svojom nazore ktory ti niekto "naklamal" a byt spokojny vo svojej obmedzenosti, nemozeme ti branit...
co ja mam skusenosti, tak pri problemoch s PC v 99,9% pripadoch nie je problem v procesore, ci AMD, ci Intel - problem je vzdy buD v inom chybnom HW, alebo medzi monitorom a operadlom stolicky. Procesor je podla mna najmenej problemova cast PC. Ti "odbornici" co ti tvrdia, ze Intel je lepsi ako AMD len potvrdzuju, ze sa v tom nevyznaju. Rozumny clovek sa v sucastnosti rozhoduje podla vykonu, pripadne podla ceny a nie podla znacky, lebo co sa tyka kvality su na tom obidve firmy rovnako.
- predator801
- Nový používateľ
- predator801
- Nový používateľ
- Mtex
- VIP
- Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
nezda sa vam, ze ste uz dost OT?
2predator801: preco tu riesis veci, ktore sem nepatria?
este k tym cpu: kvalita cpu je uz hodne dlho +- rovnaka, ak boli niekedy problemy s "AMD" procesormi tak ver tomu, ze nie kvoli samotnemu CPU ale kvoli zakladnym doskam (najma u K7 a VIA chipsetov), lenze tieto problemy s lacnymi doskami s VIA chisetmi boli aj u Intelu +VIA... co mam znamych, ktori maju HW problemy s PC (napr. s USB, mikrofonmi, pci zvukovkami) tak maju prave lacne dosky matsonic s VIA...
sam som mal kedysi vela problemov s VIA KT133E, hlavne co sa tyka kombinacie s SB Live!
sitauacia s VIA chipsetmi sa neskor dost zlepsila a od KT266 su celkom pouzitelne
2predator801: preco tu riesis veci, ktore sem nepatria?
este k tym cpu: kvalita cpu je uz hodne dlho +- rovnaka, ak boli niekedy problemy s "AMD" procesormi tak ver tomu, ze nie kvoli samotnemu CPU ale kvoli zakladnym doskam (najma u K7 a VIA chipsetov), lenze tieto problemy s lacnymi doskami s VIA chisetmi boli aj u Intelu +VIA... co mam znamych, ktori maju HW problemy s PC (napr. s USB, mikrofonmi, pci zvukovkami) tak maju prave lacne dosky matsonic s VIA...
sam som mal kedysi vela problemov s VIA KT133E, hlavne co sa tyka kombinacie s SB Live!
sitauacia s VIA chipsetmi sa neskor dost zlepsila a od KT266 su celkom pouzitelne