Projekt: Stavba historickeho PC s VooDoo2 SLI
- Petoooo
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Apr, 2005, 20:00
ps47 ako s tymi v2?
takze optti zostava by mala nejako takto vyzerat?
PIII /tualatin, coppermine?/
512 mb ram
doska nejaka sc370 intel chipset..naj je i815ep alebo aky?
zdroj 250w? alebo viac
gpu:uz je jedno..skusim ten matrox zohnat
win 98se
oprav ma ak nieco zle...btw nebehaju voodoo karty na amd cpus lepsie?cital som ze su viac optimalizovane pre procaky od amd...
edit:sekol som sa ze v2sli dam do agpcka
edit2:a co tak Abit VP6 ?co na to hovorite?keD uz dual gpu tak aj dual cpu nie?
takze optti zostava by mala nejako takto vyzerat?
PIII /tualatin, coppermine?/
512 mb ram
doska nejaka sc370 intel chipset..naj je i815ep alebo aky?
zdroj 250w? alebo viac
gpu:uz je jedno..skusim ten matrox zohnat
win 98se
oprav ma ak nieco zle...btw nebehaju voodoo karty na amd cpus lepsie?cital som ze su viac optimalizovane pre procaky od amd...
edit:sekol som sa ze v2sli dam do agpcka
edit2:a co tak Abit VP6 ?co na to hovorite?keD uz dual gpu tak aj dual cpu nie?
Cedar Mill in progress, for short period of time
zdroj aky len chces (slusna 300Wattovka postaci bohate),v2sli toho vela nezozerie..dual cpu moc nie-win9x dva procaky nepodporuju,ak ma pamat neklame.co sa tyka cpu/chipset,je to uplne jedno,hlavne aby to bola ta p3+intel chipset.ad amd optimalizacie,nic pre co by si musel plakat..ostatne som uz prebral tu..
este dodam ze v2sli a primarna grafika nikdy v 3d nepracuju naraz,tzn hra bezi bud na v2sli (a primarna grafika je neaktivna),alebo na primarnej grafike (a v2sli je neaktivne)..takze ak ste niekde videli post v zmysle "prihodil som si k gf6600 voodoo2 a FPS v HL2 mi isli hore" tak mate zivy priklad co dokaze urobit trocha (samo)sugescie .ja som sa s tym uz stretol,a prislusnemu cloveku som z hlavy nevybil ze proste nemoze mat pravdu :roll:
este dodam ze v2sli a primarna grafika nikdy v 3d nepracuju naraz,tzn hra bezi bud na v2sli (a primarna grafika je neaktivna),alebo na primarnej grafike (a v2sli je neaktivne)..takze ak ste niekde videli post v zmysle "prihodil som si k gf6600 voodoo2 a FPS v HL2 mi isli hore" tak mate zivy priklad co dokaze urobit trocha (samo)sugescie .ja som sa s tym uz stretol,a prislusnemu cloveku som z hlavy nevybil ze proste nemoze mat pravdu :roll:
- Petoooo
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Apr, 2005, 20:00
aha, a je to az tak dolezite?v tomto sa moc nevyznam tak mi pls prenejsie vysvetli co tym win 2k stratim oproti w98...inac cital som na 3dfx ceskom fóre o redukci na agp to pci, pre voodoo karty na ..na co to sluzi /teda okrem toho ze sa to da na pci? / , teda aky je z toho benefit oproti agp?
Cedar Mill in progress, for short period of time
ak mozes,este raz to skus na tom stroji s xp (par postov hore mas navod),ak to nepobezi ani tam tak ten vikend plati (poslem ti ss)..momentalne mam podozrenie ze ta doska v tom starom stroji nieje uplne ok-ak to na tom stroji s xp rozbehnes tak je to jasne,v2sli je ok a musis zmenit dosku v starej masine..
@Petoooo:
zavisi od toho co povazujes za dolezite..ako som povedal,pod win2000 nebudes mat k dispozicii voodoo2 d3d,tzn d3d hry ti pobezia iba na primarnej karte.v skratke-o vela neprides,ale uz to nebude 100% old-school
redukcia z agp na pci je zaujimava iba pre majitelov v5 6000 (moznost pouzitia karty na doske ktora nema agp3.3V slot),ine realne vyuzitie nema (a sposobuje kopu dalsich problemov,takze ju smelo pusti z hlavy)..
@Petoooo:
zavisi od toho co povazujes za dolezite..ako som povedal,pod win2000 nebudes mat k dispozicii voodoo2 d3d,tzn d3d hry ti pobezia iba na primarnej karte.v skratke-o vela neprides,ale uz to nebude 100% old-school
redukcia z agp na pci je zaujimava iba pre majitelov v5 6000 (moznost pouzitia karty na doske ktora nema agp3.3V slot),ine realne vyuzitie nema (a sposobuje kopu dalsich problemov,takze ju smelo pusti z hlavy)..
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
no... tak po dlchsej dobe som tu spet
MAM novu dosku, FIC VB601V + PIII 600,(detekovane PII600)
- ale niesom s nou ale bochvieko spokojny (hlavne uz neni tak retro)
- ale zajtra kudem mat legendarny Intel Celeron 300A (to je klasika)
hladam nejake 256Mb SDRAM, NEMATE DAKTO???
T.
MAM novu dosku, FIC VB601V + PIII 600,(detekovane PII600)
- ale niesom s nou ale bochvieko spokojny (hlavne uz neni tak retro)
- ale zajtra kudem mat legendarny Intel Celeron 300A (to je klasika)
hladam nejake 256Mb SDRAM, NEMATE DAKTO???
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
co by sme dnes dali ta take male naroky na chladenie a spotrebu...ach....
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250