Trackmania Nations Forever
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Re: Trackmania Nations Forever
pri hd2x00 radšej aa nezapínať
k tým okuliarom: je to iný zážitok s nimi hrať... úplne jak keby auto vybehovalo z monitora , len po čase začnú trochu bolieť oči a tiež ide hra trochu pomalšie, lebo musí spracovávať 2 obrazy naraz, ale inak super nápad
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM
po par rokoch to tu ozivim
your video card performance has not been found. A quick bench will be performed
Could not retrieve your graphic device performance. Automatic graphics quality may be inadequate.
veci co mi pise... ked sa spusti hra proste biely obraz vidim kusok len kurzor... vobec to nejede pritom ovladace mam nove reinstall aj hru som skusal reinstall (mam na steame) aj stiahnut z ineho webu stale nic ... grafiku mam R9 280x sapphire... nechapem co s tym moze byt nikdy mi to nerobilo ... viete niekto poradit?
your video card performance has not been found. A quick bench will be performed
Could not retrieve your graphic device performance. Automatic graphics quality may be inadequate.
veci co mi pise... ked sa spusti hra proste biely obraz vidim kusok len kurzor... vobec to nejede pritom ovladace mam nove reinstall aj hru som skusal reinstall (mam na steame) aj stiahnut z ineho webu stale nic ... grafiku mam R9 280x sapphire... nechapem co s tym moze byt nikdy mi to nerobilo ... viete niekto poradit?