vesmírní líde rulezzbmw_case napísal:a cele s astarom a ptaahom...
a možno príde aj Mikuláš .. pome
vesmírní líde rulezzbmw_case napísal:a cele s astarom a ptaahom...
-- Miraculix to dobre zacal - 2012 pride "zmena" ! - ale ludia hned myslia na apokalypsu (ajked na druhej strane jedno nevylucuje druhe...)Miraculix napísal:...este neco, ja som zasa pocul ovela dvoverihod. teoriu od "Terensa mek Kena" ze 22.12.1012 sa NECO STANE, nie konec sveta ale neco, proste zapisal do grafu vsetky viznamne body evolucie (napr. vznik slnka,zeme,cloveka) a vysiel mu pravidelny utvar, potom ho nechal v pocitacovom programe predlzit, a pretal sa z necim prave v 22.12.1012... NAHODA ??
vsimli ste si ze sa vsetko vyvija cim dalej tym rychlejsie, fakt sa nad tym zamyslite, neco na tom bude
viac si zistite sami, je tu VELA zaujimavych veci, ale hento (s USA) ma dost stve ...
A2C napísal:mám taký pocit že aj keby to predpovedal a malo sa to stať tak sa to nestane pretože Nostradamus predpokladal že sa vyplní všetko a udalosti na seba nadväzujú
avšak sekol sa práve v tom že majú zabiť pápeža Jána Pavla II mali ho zastreliť avšak iba ho postrelili a od tej doby sa mu to nevyplnuje tým pádom séria udalostí je narušená a predpovede nasledujúce neplatia môžete sa iba pozrieť čo sa akože malo stať prípadne stane v paralelnom vesmíre
Tak tomu sa povie byt narodeny v spravny denSnake napísal:hh, takze sa dozijem iba 22 rokov? Presne v ten den mam narodeniny, takze suxx ale uvidime...