Tak aj ja som to skúsil. Dnes doobedu som si stiahol obidve verzie... no nečakal som, že mi to bude sťahovať plnou rýchlosťou (cca 11 MB/s) lebo som niekde čítal, že Microsoft má preťažené servery od sťahovania Windows 7...
Dal som si to cez VMware a šľape všetko v pohode. Môžem potvrdiť, že inštalácia je veľmi jednoduchá aj celkom rýchla. Počas môjho skúšania som si aj zvykol viac-menej na tú lištu štart (či ako sa to presne volá?!) kde sá zobrazuju ikony spustených programov. No trochu mi vadí to, že keď mám otovených viac tabov v IE, ktorý je práve minimalizovaný a chcem ho otvoriť, tak nestačí jedno kliknutie, ale ešete musím kliknúť - zvoliť jednu z tých stránok, ktoré mám otvorené

ale zas nie je to až také hrozné, lebo IE neplánujem používať
Zatiaľ som tam neinštaloval nič okrem jednej záplaty na Win. Media Player 12. Všimol som si, že tam pribudla aj aplikácia na tvorbu screenshotov?!

- Snipping Tool - "nabitý funkciami" čiže skoro žiadne funkcie, také divné, nič-moc.
MS Paint trochu vylepšili... dá sa tam zvoliť štetec, ceruza, fixa, sprej,...
Som spokojný zatiaľ.

Žiaden error, i keď raz mi to zamrzlo keď som spustil hru Chess Titans - šachy (no tu môže byť na príčine aj VMware... ešte nikdy som nespúšťal nič 3D vo VMware...)
A oproti Viste to z ramky papá menej