Abo hej?

nie len detailnyvelijura napísal:ja by som povedal, ze si prehnane narocny...Oneill napísal:NO vies ale ked vidis na low detail objekt v tieni,alebo ked nerozoznas detaily tvare...tak sa ti chce plakat![]()
PS-Ja musim mat vzdy len ,max. detaily...na rozlisenim my az tak nezalezi ,mne staci 800*600 :o
Sak ja si len robim srandu...Guru napísal::o tak to urcite nie :o
Vsetko sa daPayne napísal:Sak ja si len robim srandu...Guru napísal::o tak to urcite nie :o
Ty sa zobud zo sna chlapec, pri takych detaloch si to vypyta ovela viac z ramky, uz len kvoli tomu ti to musi poriadne sekat.Guru napísal:jj, mozem len suhlasit, je to skvely narez a hlavne ta akcia, prepracovana inteligencia nepriatela, prostredie aj grafika je paradna a zvuky skvele...
zatial same chvaly no uvidim ked to dohram, paril som taku hodinku vcera, ja si to uzivam v plnych detailoch na 1152x864x16AFx2AA
Dost si series do huby chlapecGuru napísal:Faakt super sleha... ja som si to vychutnal v plnej krase a bez jedineho zaseku pri 1152x864x16AFx2AA fsetko FULL a soft shadows ON je to krasa a hlavne ten prach zo stien...
No ale uz by aj stacilo. TO l0k2 : Myslis si ze v testoch ako napr. na PCTUNIG testuju tie hry na PC ,ktore je tak OC-nute ako GURU-ove? TO GURU : Keby som ja mal taku masinku ako ty ale rozbeham to aspon na minimum 1024*768 :ol0k2 napísal:Dost si series do huby chlapecGuru napísal:Faakt super sleha... ja som si to vychutnal v plnej krase a bez jedineho zaseku pri 1152x864x16AFx2AA fsetko FULL a soft shadows ON je to krasa a hlavne ten prach zo stien...