memmon to nie je dovod rozculovat sa ak by si cital poriadne, tak by si zistil, ze uz som nanho namontoval 2 fany a ofukovat ho pri testovani nechal...
tu vistu nemozem dat nanovo na iny disk kvoli RAIDu, ako som uz pisal tiez v predchadzajucich prispevkoch, disky sa mi tu zial nepovaluju navyse
cize zostava len pockat na ten nahradny zdrojn a potom RMA...
Corsair HX520 a jeho prehrievanie, za tie prachy?
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Re: Corsair HX520 a jeho prehrievanie, za tie prachy?
ok ja sa nerozculujem ja len tak expresine pisem
pisal si ze si dal pridavne chladenie na fan(to mne prislo ako keby si len zo spodnej strany dal jeden fan) co mi prislo na test nedostatocne
dalej to ze tam mas raid to som cital preto som ale aj pisal ze mas natiahnut win na iny disk...to je smola ze ziaden volny/zalozny nemas a ani ti nema kto pozicat nakolko iny HDD sa zhana isto lahsie ako kvalitny zdroj
teda cakaj na zdroj aspon ked to as nim pojde tak pojde o jednoznacny dokaz ze HX520 ma ist na RMA
pisal si ze si dal pridavne chladenie na fan(to mne prislo ako keby si len zo spodnej strany dal jeden fan) co mi prislo na test nedostatocne
dalej to ze tam mas raid to som cital preto som ale aj pisal ze mas natiahnut win na iny disk...to je smola ze ziaden volny/zalozny nemas a ani ti nema kto pozicat nakolko iny HDD sa zhana isto lahsie ako kvalitny zdroj
teda cakaj na zdroj aspon ked to as nim pojde tak pojde o jednoznacny dokaz ze HX520 ma ist na RMA
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Kde si nasiel ten TEST co zatazuje cpu aj gpu v evereste?Memnon napísal: pripadne everest ma dobry vytazovaci program ten ti zatazi aj HDD aj GPU aj CPU(mne osobne zacne po jeho spusteni lagovat komp )
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
no tak to som sa sekol som si to nejak zle zapamatal
spustal som atitool + everest
ale teraz to dokaze symchronne zatazovat OCCT 3.0 takze je to uz nepodstatne
spustal som atitool + everest
ale teraz to dokaze symchronne zatazovat OCCT 3.0 takze je to uz nepodstatne
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP