Dostupnost tovaru v AGEM-e

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Re: Dostupnost tovaru v AGEM-e

Príspevok od používateľa Snake »

scarinko napísal:hh agem
obchod ktory nepodporuje PN, nema produktovych managerov a ma ludi ktori nevedia absolutne nic
ne dik
zhodli sme sa v plazmach, zhodli sme sa v ageme, v com sa este zhodneme? mas rad brunetky? :-)
Blackhawk napísal:Hej akurat pri niektorych veciach kde je 50% rozdiel v cene tak musis agemu taketo nieco odpustit.
ty si tiez jeden z tich, co cumia na cenu ale pripadne sluzby su im ukradnute, pochopis ked tam budes nieco reklamovat (teda, ak to vobec vyreklamujes)

.
Blackhawk
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 07. Jan, 2009, 14:12

Príspevok od používateľa Blackhawk »

Snake napísal: ty si tiez jeden z tich, co cumia na cenu ale pripadne sluzby su im ukradnute, pochopis ked tam budes nieco reklamovat (teda, ak to vobec vyreklamujes)
skor nez zacnes kritizovat, skus si precitat aj celu temu a dalsie prispevky mudrlant. :P
Spoiler: ukázať
CPU : AMD Ryzen 5 5600X , MB : ASUS TUF GAMING B550-PLUS , RAM : Patriot Viper 4 Steel Series, 16GB , GPU : GTX1060 , PSU : Corsair TX650M , HDD : Samsung 970 EVO, M.2 SSD
Snake
VIP
VIP

mudrlant si temu precital, ak si si to nevsimol, necitam medzi riadkami ako niektori

.
Blackhawk
Používateľ
Používateľ

Nemusis citat medzi riadkami, staci ked si precitas to co som napisal normalne do riadkov:
Blackhawk napísal:
scarinko napísal:jasne a potom tych 50% prerobis pri vybavovani reklamacie u nich
a neviem ze by mal agem daco o 50% lacnejsie ako ine VO
Kedze kupujem skrinku tak tam by som toho moc nenareklamoval, kedze ju hned rozrezem. :-)

PS: a Gabo neporovnaval som rovnaky typ obchodov, takze to moje "matematicke prirovnanie" rozdielu ceny ber s rezervou. :rolleyes:
CPU : AMD Ryzen 5 5600X , MB : ASUS TUF GAMING B550-PLUS , RAM : Patriot Viper 4 Steel Series, 16GB , GPU : GTX1060 , PSU : Corsair TX650M , HDD : Samsung 970 EVO, M.2 SSD
scarinko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 08. Nov, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa scarinko »

Snake napísal:
scarinko napísal:hh agem
obchod ktory nepodporuje PN, nema produktovych managerov a ma ludi ktori nevedia absolutne nic
ne dik
zhodli sme sa v plazmach, zhodli sme sa v ageme, v com sa este zhodneme? mas rad brunetky? :-)
no jednoznacne brunetky, blondinky teda vobec nemusim

co sa tyka agemu, dneska sme tam riesili nakup 40 diskov a 40 ramcekov
2500aajb
cena agem nieco cez 46 cena asbis 42
poprosili sme obchodnicku ci by nam nedala zlavu ze by sme to chceli zobrat u nich koli dajakym kseftom Fabiana a nasho riaditela divizie obchod(chcel aby sme viac brali z agemu) a ona nam dala cenu 45,50 (btw trvalo to 2 dni)
pytalis me sa samozrejme aj nasho obchodnika v asbise a dal nam 39 (trvalo to asi 20 min)

okrem toho ked sa chcem nieco z agemu dozvediet tak musim napisat asi 4-5 mailov nakolko info od obchodnikov je totalne o :shit:

radim ti ak mas moznost vymen agem za obchody Asbis,ATComp a ABCdata.
vsetko su to VO a maju ovela lepsiu dostupnost a ceny a hlavne obchodnikov
a to nehovorim o RMA procese ktory je v ageme katastrofa
Snake
VIP
VIP

oni maju RMA proces? ja som si zatial zvykol (co som tam ja bol) ze ma poslali kade lahsie, az pohrozenie SOI vzdy pomohlo vobec RMA dostat.

.
scarinko
Používateľ
Používateľ

ale ano maju a riesenie ich RMA je asi take ze obcas ti ani nedaju protokol o prevzati a ak ti ho nahodou daju a vec ti po mesiaci dvoch vymenia tak ich riesenim je ze ta krava co tam stoji za pultikom ti ten papier preskrtne cez celu A4 perom a ze vybavene. Kukam jak debil ze to co je. Ona ze sak my to evidujeme a nepotrebujete papier. No to som uz lapal po dychu a vytacal cislo na SOI. Ale nastastie aspon veduci servisu v ageme (Dusan Pilarcik) je ako tak normalny clovek a vzdy som sa s nim dohodol aj ked som nahodou daco potreboval rychljsie tak mi to vymenil za to co mali skladom. Len on je tam velmi malo.
Tomus
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 09. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Tomus »

neviem ako s objednavkami nad 1ks ale vzdy ked som tam nieco reklamoval tak som pokazene odovzdal a hned som zo skladu dostal nove. Jeden znamy tam raz vyreklamoval uplne funkcnu zakladovu dosku a az ked tam prisiel 3. krat tak mu niekdo povedal v com je chyba.
Blackhawk
Používateľ
Používateľ

Dakujem vsetkym za postrehy.

Vyskytla sa tu otazka cislo 2: Da sa v ageme zrusit objednavka? Nikde nevidim tu moznost. Ak hej tak ako?
scarinko
Používateľ
Používateľ

musis zavolat obchdonikovi u ktoreho si objednaval
a on ti povie ze bud ano alebo ne
Blackhawk
Používateľ
Používateľ

Dakujem.

Návrat na "Debata o všetkom"