CRYSIS napísal:A povedzte mi už len jednu vec na tejto by to neslo vobec vsak?
Nvidia Geforce 6150SE 256mb
Dakujem za odpoved
(ja mam takuto a nejde mi crysis chcem vediet ci to moze byt v grafickej)
na dnešné hry je minimum HD4670 (najlepšia VGA v pomere výkon/spotreba) alebo ešte lepšie, novinka HD4770... nižšie nechoď
(ja som hral CRYSIS na GeForce 6600 256MB a na nízkych detailoch to išlo bez sekania )
CRYSIS napísal:Chcem sa opýtať či mi pôjde hra crysis na tejto graf karte newem do PC sa velmi nevyznam tak preto sa pytam a prepacte ze som napisal
do tejto temy ale nemam cas hladat inu.
islo by to na tejto?: Nvidia GEFORCE 8500GT 512MB DDR2 128bit PCI-EXPRES
Dakujem
Tato grafika je strasny, fakt hrozny shit. Nic proti tvojmu kompu, ale spoluziak ju ma a seka mu aj Battlefield 2!
Ako pisal satano, ja odporucam HD4770.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
MB: ASUS P5K Premium *CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 Extrem *RAM: DDR2 2x2 GB 800Mhz Kingston ® *VGA: nVidia Ge Force 9800 GT (gygabyte) *HDD: 2 x 500 GB (WD) + external HDD Western Digital 120 GB *OS: Windows XP Home Edition , Windows 7 Ultimate 64 bit OS*Audio: Gygabyte technology HD audio *Zdroj: ZM-600HP,
Lan PC:1 GB
Zase mam trocha problem. kupil som si asus eax pro a ma výstup s karty DVI ale na mam na monitore VGA vystup takze mi to nepasuje neviete mi pomoct mam kupit kabel k monitoru alebo ako to mam spravit.
dakujem za odpoved
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
MB: ASUS P5K Premium *CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 Extrem *RAM: DDR2 2x2 GB 800Mhz Kingston ® *VGA: nVidia Ge Force 9800 GT (gygabyte) *HDD: 2 x 500 GB (WD) + external HDD Western Digital 120 GB *OS: Windows XP Home Edition , Windows 7 Ultimate 64 bit OS*Audio: Gygabyte technology HD audio *Zdroj: ZM-600HP,
Lan PC:1 GB