Liek na kocovinu
Re: Liek na kocovinu
Ja napr. pijem len a len výhradne Finlandiu, nieže by to bola extra klasa ale faktom je, že po Nike mi je horšie... a absolutka, cenovo podobne ako finska, tiež nič moc... neviem čim to je no...
Mobo Asus PRIME B450 Plus CPU Ryzen 7 5800X3D (Noctua NH-U12S + dual fan Noctua NF-A12) GPU MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X RAM G.Skill Ripjaws V F4-4000C18D-32GVK SSD Silicon Power P34A80 CASE Lancool 205 PSU Corsair RM550x case cooling: exhaust 2x Noctua F12, in-take 2x Lian Li 120mm
NB: Dell E7470 Skylake Core i5 + 16GB RAM + FHD IPS Foun: Oppo Reno 5Z
Main server: Asus PRIME A320M-K + Ryzen 5 2600 + GTX 1660Ti + 32GB Ram
NAS: QNAP TS-128 - 2TB Seagate Iron Wolf + MikroTik RB952
Peripherals: Dual monas setup 27" Samsung Odyssey G5 and AOC I2470Sw + Steelseries Apex 5 + Steelseries Rival 3 + QcK + Logitech G435
NB: Dell E7470 Skylake Core i5 + 16GB RAM + FHD IPS Foun: Oppo Reno 5Z
Main server: Asus PRIME A320M-K + Ryzen 5 2600 + GTX 1660Ti + 32GB Ram
NAS: QNAP TS-128 - 2TB Seagate Iron Wolf + MikroTik RB952
Peripherals: Dual monas setup 27" Samsung Odyssey G5 and AOC I2470Sw + Steelseries Apex 5 + Steelseries Rival 3 + QcK + Logitech G435
Pretože čo je v Tescu je všetko na jedno brďo, pozri si napr. zloženie Puschkina (lieh+vodková esencia:) )... výnimka je asi standart od rusákov, ale moc sa nepredáva + u nás stojí okolo 25€, v ČR <15€... a potom hocičo s azbukou, ale musí to mať pekné balenie, to je vždy nom nom )
strašný fun je objednať si "z každej tej farebnej vodky jednu"
strašný fun je objednať si "z každej tej farebnej vodky jednu"
Me like Pentium
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
no ja som opity nebol viac nez rok
ale pred par dnami den nezacal pre chlastacku idealne, malo zradla a malo tekutin, vecer taka skupinova akcia
najprv russian standard
potom dajaky lacny gin
a nakoniec Minttu (https://www.weinquelle.com/fotos/Minttu ... 0_6848.jpg)
celkovo som cakal, ze alkohol zacne ucinkovat skor a tak som lial kym bolo
no a ked uz nebolo, tak sa islo kupit dalsie, co bola dost velka chyba
lebo ono sa ucinky aspon u mna zacali prejavovat asi az po hodke od kedy dosla prva varka chlastu
2 hod na WC a 2 hod v posteli a rano som bol na moje prekvapenie celkom OK a fresh
kazdopadne vela tekutin je najlepsie riesenie
sice potom chodis chcat kazdu chvilku, ale nema to ziadne nasledky
ale pred par dnami den nezacal pre chlastacku idealne, malo zradla a malo tekutin, vecer taka skupinova akcia
najprv russian standard
potom dajaky lacny gin
a nakoniec Minttu (https://www.weinquelle.com/fotos/Minttu ... 0_6848.jpg)
celkovo som cakal, ze alkohol zacne ucinkovat skor a tak som lial kym bolo
no a ked uz nebolo, tak sa islo kupit dalsie, co bola dost velka chyba
lebo ono sa ucinky aspon u mna zacali prejavovat asi az po hodke od kedy dosla prva varka chlastu
2 hod na WC a 2 hod v posteli a rano som bol na moje prekvapenie celkom OK a fresh
kazdopadne vela tekutin je najlepsie riesenie
sice potom chodis chcat kazdu chvilku, ale nema to ziadne nasledky
...
na barmanskom kurze sme sa ucili ze su special koktejly ako bloodymary (paradajkovy pretlak, surove vajcia, korenie, vodka atd.) po opici najlepsie ale nikdy som nemal odvahu to skusat. Ale naistejsie je len vela mineralky alebo ako sa unas vravi "rasej si chovaj opicu nez kupovat stale novu"
Rest in Pieces
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Liek na opicu(kocovina je cz vyraz) > nepi
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Liek na opicu je iný - nevytriezveť
Inak ešte jeden liek je, mať vodičák a robiť ostatným šoféra, odvtedy som asi ani opitý nebol...
Inak ešte jeden liek je, mať vodičák a robiť ostatným šoféra, odvtedy som asi ani opitý nebol...
tak mne hneď ráno po prebudený vždy pomôže studené mlieko.a neskôr slepačí vývar v bujone.
Cpu: i7-2600K OC 4.7Ghz , Cooler: Scythe SCMG-5PCGH Mugen 5 , Mainboard: Gigabyte Z68X UD4 B3 , Ram: Kingston 4x4GB 1333Mhz , Gpu: RTX EVGA 2060 Super 8Gb , SSD: Samsung 850 EVO 250GB , HDD: 2x500GB Western Digital green power , Zdroj: SeaSonic FOCUS 750w , Monitor: Zatiaľ HP 22" w2207h
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
Prepecene hrianky s maslom kravskym to je lahoda Teply caj cierny v celku vspruži
A pred spanim vela vela tekutin to pomoze vzdy rano
A zasadne nemiesat aj ked ja som sa to uz oducil a tak si posledne zury nepametam
A pred spanim vela vela tekutin to pomoze vzdy rano
A zasadne nemiesat aj ked ja som sa to uz oducil a tak si posledne zury nepametam
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
cim dalej bude ta opica tvrdsia ,cize to by som liek nenazvalKrutibrko napísal:Liek na opicu je iný - nevytriezveť
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
K tým vodkám..
My sme minule kúpili Familiu No to bol humus..
A už sa niekde predáva nová GORALka? Nikde som ju zatiaľ nevidel.
My sme minule kúpili Familiu No to bol humus..
A už sa niekde predáva nová GORALka? Nikde som ju zatiaľ nevidel.
k vodkám by som sa aj ja rád vyjadril, že nikdy nepite V36 vo veľkom, nechápem jak taký ,,odmastňovač motorov" môžu predávať v šenkoch, no hnoj. Ale kocovina po nej sa da ľahko vyliečiť - pár litrov čistej vody to vypláchne
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Hlava boli kvoli dehydratacii, takze je potrebne vypit dost vela vody pred spanim a ak sa v noci zobudis tak tiez.
Natom daco bude, ja vzdy ked som nadrncany ale aj normalne za triezva pijem velmi vela nealka a hlava ma este nikdy rano nebolela, len mavam kolotoc v zaludku.
Rest in Pieces
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
veru tak, vela vela pit (nealko ) a rano hlava neboli, len sa moze este trochu tocit
hlavne je poznat svoj limit, ne sa ozrat jak prasa ale byt fajn v nalade (aj ked ano, potom uz je tazke sa udrzat a neozrat sa jak prasa )
hlavne je poznat svoj limit, ne sa ozrat jak prasa ale byt fajn v nalade (aj ked ano, potom uz je tazke sa udrzat a neozrat sa jak prasa )
Steam: michalsveto