Vďaka, toto som ozaj netušil, uľahčil si mi život...1adad1 napísal:pri hd6000 uz nie je podmienkou mat zapojeny monitor na dp
AMD/ATi Eyefinity
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Re: ATI Eyefinity
To mas odkial?1adad1 napísal:pri hd6000 uz nie je podmienkou mat zapojeny monitor na dp
Ale treba dokúpiť potom MST (Multi-Stream-Transport) adaptér, ak chceš mať zapojených 6 monitorov. Každá karta série HD 6000 už vie obslúžiť 6 monitorov. DisplayPort už nie je povinnosťou pre 3 monitory, pretože každá karta má 2xDVI, 1xHDMI a 2xminiDisplayPort.
ZDROJ TU
ZDROJ TU
Spoiler: ukázať
Ale musi to ist cez miniDP...
Tak tam o tom nič nepíšu, že pri 3 monitoroch to 2x DVI a 1xHDMI nezvládnu....
Tak zavitaj na stranku AMD, tam to je
nieje to vyriesene ani pre dva monitory, ja mam 1920x1080 + 1280x1024 a neni sanca to poouzit v hrach ako zdvojenu obrazovku...
proste bez prevodky cez DP sa to riesit neda...
proste bez prevodky cez DP sa to riesit neda...
jasne ze to ide... co tu pleties za nezmysly
Zasa s dvoma monitormi to musí ísť úplne v pohode. Na to ti netreba ani Eyefinity.
ale ati eyefinity + ovladace ti umoznuju urobit group - ze hre sa to tvari ako jeden velky monitor... a to sa len tak neda
bez toho vies ist na dva monitory ale hra to musi byt podporovat (napr burnout paradise) - alebo musis nejak cez configy alebo registre navolit hre rozlisenie dvoch obrazoviek spolu (napr. 3840x1080) a hru pustit vo windowed mode
bez toho vies ist na dva monitory ale hra to musi byt podporovat (napr burnout paradise) - alebo musis nejak cez configy alebo registre navolit hre rozlisenie dvoch obrazoviek spolu (napr. 3840x1080) a hru pustit vo windowed mode
aj to je možné s (nVidia) kartami, ktoré nemajú Eyefinityvalistar napísal:ale ati eyefinity + ovladace ti umoznuju urobit group - ze hre sa to tvari ako jeden velky monitor... a to sa len tak neda
s pozdravom, crux.
ja ze sa bavime o ATI.. no nic idem z tadialto prec radsej
AMD 6970 a EYEFINITY
Mám otázku, ked zapojím 3xLCD 24" do grafiky AMD 6970 tak mi to nejde ako EYEFINITY. Zapojené to mám nasledovne 2xDVI a 1xHDMI. Nemám zapojiť jeden monitor do Mini Display port aby mi to šlo? Bo už som fakt zúfalý a kábel Mini Display port doma nemám. A teraz večer ho si nidke nekúpim Nefunguje to tak že ked chcem 3xMonitor musí byť aspon jeden Mini Display port zapnutý? prosím poradte
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Re: AMD 6970 a EYEFINITY
aku mas kartu?