PayPal - otázky, ako to funguje..
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: PayPal - otázky, ako to funguje..
Jop, taka trochu klamliva reklama na AlertPay. V podstate hovoria, ze PayPal je nespolahlivy lebo odovzdava danovym uradom informacie ak si ich vyziadaju atd... Co samozrejme musi vykonat kazda organizacia, ktora pracuje s peniazmi a nie je nebankovou instituciou (PayPal sice nie je priamo evidovana ako banka v USA, ale je evidovana ako fin. institucia). Na Slovensku sme sa snad uz poucili ze s nebankovkami si mame davat pozor, ze ?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
podľa mňa je hlavná výhoda paypalu v tom že číslo karty človek zadáva len raz pri registrácii a je stým potom pokoj.
Spoiler: ukázať
mna zaujima ako funguje vracanie tovaru ked vas niekto osmrngne na ebay? ma s tym niekto skusenosti? teraz som kupoval microSD kartu a nemam z toho dobry pocit
-
- Moderátor
http://pages.ebay.com/help/buy/protection-programs.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DIky,takze relativne bez problemov, ale dufam, ze ten tovar bude funkcny
EDIT : no takze ten typek uz je : This user is no longer registered on eBay.
z coho vyplyva,ze si teda budem muset skusit ako funguje vracanie penazi ! WR
EDIT : no takze ten typek uz je : This user is no longer registered on eBay.
z coho vyplyva,ze si teda budem muset skusit ako funguje vracanie penazi ! WR
peniaze mi vratili v pohode do 20 dni cca. dokonca mi ich poslali priamo na ucet a nie na paypal
ale mam otazku.... mam na PP ucte cca 5E, vacsinou nakupujem veci v librach
takze da sa to nejako previest na libry v tom PP ucte aby mi to automaticky strhlo pri nakupe od tial? alebo da sa poslat tie eura na moj SVK ucet bez poplatku?
ale mam otazku.... mam na PP ucte cca 5E, vacsinou nakupujem veci v librach
takze da sa to nejako previest na libry v tom PP ucte aby mi to automaticky strhlo pri nakupe od tial? alebo da sa poslat tie eura na moj SVK ucet bez poplatku?
-
- Moderátor
Podla toho co ja viem, nie.
ked nieco kupujes a ma to hodnotu pod tych 5 libier, tak by to malo zobrat z balance s vhodnym kurzom
aspon tak mi to robilo, ked som tam mal dolare a kupoval som za eura
aspon tak mi to robilo, ked som tam mal dolare a kupoval som za eura
jo ale ked je nad 5E tak mi to zobere priamo z uctu a tych 5 mi stale necha na tom PP,ze?
a poslat na ucet neviete aky je poplatok?
poslat z paypalu na SK ucet?
kukni si withdraw, IIRC su to nejake percenta
kukni si withdraw, IIRC su to nejake percenta
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
No ja by som sa chcel tiež opýtať: Chcem kúpiť od nejakej 27 ročnej baby z Anglicka iPhone 3GS 16GB úplne nový ani raz nepoužitý odblokovaný na všetky SK siete za 210eur.No a:je to platbou vopred na jej účet.Ona to posiela kamiónom z tadiaľ a mne to potom doručí UPS.A povedala že už posielala viacerým ľuďom a neboli žiadne komplikácie.
Otázky:
1.Nie je to nejako podozrivo nízka suma?
2.Vytvorím si účet na PP.(ona tiež------1.b-či nemusí, keď jej posielam na jej účet?)a potom jej tých 210eur pošlem.Lenže čo keď mi pošle nejaký skazený chleba alebo ku mne nepríde vôbec nič?Môžem si tie peniaze potom nejak vyžiadať späť? Že vraj to PayPal nejak umožňuje keď zákazník nie je spokojný alebo čo...
Otázky:
1.Nie je to nejako podozrivo nízka suma?
2.Vytvorím si účet na PP.(ona tiež------1.b-či nemusí, keď jej posielam na jej účet?)a potom jej tých 210eur pošlem.Lenže čo keď mi pošle nejaký skazený chleba alebo ku mne nepríde vôbec nič?Môžem si tie peniaze potom nejak vyžiadať späť? Že vraj to PayPal nejak umožňuje keď zákazník nie je spokojný alebo čo...
ta suma je velmi podozriva, sak uznas ze ten Ufon ide nad 450E na SVk
hej paypal funguje tak,ze vracia peniaze ak je tovar zly,vadny,vobec neposlany len neviem co akej sumy
ako vies ze je to babka? ked ma 27 romska osada? rofl a ten kamion to zabil.
moja rada - ruky prec.
hej paypal funguje tak,ze vracia peniaze ak je tovar zly,vadny,vobec neposlany len neviem co akej sumy
ako vies ze je to babka? ked ma 27 romska osada? rofl a ten kamion to zabil.
moja rada - ruky prec.
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
No tak keď PayPal vracia tak jaký problém?a ešte hovorila, že do 6 dní u mňa
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
mne to robí tak, že ak mám na paypale napríklad 5€ a potrebujem zaplatiť 10€, tak 5€ stiahne z paypalu a zvyšok z účtuzwARO napísal:jo ale ked je nad 5E tak mi to zobere priamo z uctu a tych 5 mi stale necha na tom PP,ze?
jo ale musis platit v E. A ja som platil v E len raz, inak v Librach, USD a vtedy mi to nestrhlo