Ja mam od nich optiku, rychlost 12/12 Mbit. V marci tohto roku mi ju zaviedli v Dubnici nad Vahom.
Prvy mesiac islo vsetko celkom v pohode. Potom (zrejme zvysujucim sa poctom uzivatelov) zacali mat pravidelne vypadky siete.
Dva krat mali vypadok az 3 dni (vzdy v piatok poobede na cely vikend). Potom kratkodobejsie vypadky (8h) cca. kazdy 2-3 den a castejsie boli dake 10 minutovky.
Uz som bol vtedy totalne vytoceny, tak som im tam poslal dvojstranovu staznost, pretoze internet som si zaviedol na firmu a potreboval som mat pristup k objednavkam nonstop. Vtedy som ho nemal a to ma riadne vytacalo a nemohol som pracovat.
Platit za nieco, co im stale nefungovalo, som nemal zaujem. Ale nic lepsie tu s ponukami internetu nie je. Len smiesny T-com.
V staznosti som ich upozornil aj na to, ze ako poskytovatelia siete maju povinnost poskytovat pomocnu ruku 24 hodin denne a 7 dni v tyzdni. Operatorky mi vzdy rozpravali, ze cez vikendy ich problemy zakaznikov nezaujimaju (nie doslova samozrejme), pretoze technici maju volno. Tak som ich na to v staznosti tiez upozornil. Ale viac to rozoberat nebudem.
Moja staznost bola do mesiaca vybavena. Dostal som na 2 mesiace dobropis, pretoze moja staznost bola podlozena pravdou a oni ju uznali. Taktiez mi prislubili, ze na rieseni neustalych problemov s vypadkami budu pracovat. Zrejme aj pracovali, pretoze vypadky uz zhruba v polovici leta pomalicky skoncili. Vypadok netu som uz dlho nespozoroval. Naposledy len vypadok kvoli preseknutiu optickeho kabla niekde pri Myjave pri vykopovych pracach.
Co sa tyka rychlosti, tak ta ide slusne. Nepocitujem, ze by rychlost nebola taka, aku mam zaplatenu.
Odvtedy, co som v swane, tak na rapidshare a hotfile si teraz uz vobec neskrtnem. Vzdy je to tam plne a odvtedy, co to na rs zas pomenili (cca. pred mesiacom), tak uz vobec nehrozi cosik stiahnut. A uz ma ani netrapia. Su lepsie sposoby ako stracat cas s rs a hf. A pravda je aj ta, ze sa uz ucet na rs ani neoplati kupovat.
Stahovat sa z rs neda hlavne preto, lebo na rovnakej ip je isto stovka swanakov, co sa tiez snazia daco stiahnut z rs.
Hry online nehravam, telku poziem sem tam.
Ked uz skoncili tieto problemy s vypadkami, tak uz som celkom spokojny, ale uplne spokojny nebudem nikdy s nicim