Podnikanie na slovensku

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
ANONYM_a7

Re: Podnikanie na slovensku

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

Sprav krcmu alebo kaviaren kde sa NEBUDE fajcit.Vela ludi sa ide za takymi podnikmi pojebat(vratane mna ;) )..takych miest je malo kde si clovek moze dat, caj,kavu a neni tam nafajcene :(
Používateľov profilový obrázok
Reinok
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Reinok »

Môže byť dnes podnik kde sa aj fačí aj nie, alebo to musí byť buď alebo?
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
GABO
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa GABO »

Tak sa vyjadrím aj ja, s komponentami to máš ťažké, ak by som teraz znova niečo podobné zakladal už by som do toho nešiel, skoro nikto nemá páru čo ma to stálo dostať sa tam kde som teraz, jednoducho ja neviem napr. začať predávať veci pre malé deti (kočíky a všetko okolo) je lepší bizniss ak sa samozrejme vyznáš a poradíš ako HW a iné veci. Ako v každom podnikaní ak chceš byť ako tak úspešný Ti to zožerie čas, venuješ sa tomu v kuse v podstate od rana do večera, vypnúť treba len ak spíš :) lebo ak nevieš potom nespíš. Každopádne držím palce... :good:
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
Reinok
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

Po prejdení školy aj tak nebudem mať nič narobotu. Nájdem si niečo aby som si zarobil peniaze na aspoň jaké také oslobodenie sa od rodičov. A potom už len kopiť peniaze, i keď možno pomaly ale tak dúfam že nejaké sa nájdu.

Ale vďaka za ochotu vyjdriť sa od vás, niekto by o mohol brať ako vtipy a srandičky, ale nevidím dôvod, každý máme sny, no v dospelosti už sú sny naprd... ;)
Krutibrko
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Krutibrko »

pekne krásne by som spravil krčmu, ktorá by bola rozdelená na 2 časti ( u nás tak máme robenú jednu krčmu, už je to vlastne reštaurácia ). Ľudia tam chodia s radosťou, pretože veľa ľudí fajčí a nie sú ani nefajčiari nejako ohrození.... :)
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre

Príspevok od používateľa lezgy »

Reinok napísal:Snake, zaobstaral by som ti bárčo, aj slečny (alebo chlapcov, podľa tvojej chuti aká zrovna bude, Viktor ten určite chlapcov :cool: )

Mňa by ale proste nebavilo jak ko*** čumeť na denne nadrbaných štan(m)gastov, ani neviem ako s to píše. To nieje to čo chcem robiť...

Podľa mňa by tá kaviareň nebola až tak zlá, pár sedačiek, stoly, troje, priestor, a tovar...neboli by to zrovna horibilné sumy...nazačiatok to nemusí byť mega veľké...taká ,,kujeba" ktorú bude poznať pár ľudí čo vie kam ísť aby dostali pohodu a pokoj. Neviem či niekto z vás pozná EXIT v BA...a stále ho majú plný a to má možno ten podnik 10x10m :D a zmestí sa tam 25ľudí. Ale je tam fanstasticky, nafajčené (ale fajčiarom nevadí).
ono caro tych stamgastov je to ze to napr u nas paradoxne ide uz roky
a boli 2.5 krmy (ak ratam aj domorodca a rozlicny tovar a krmu klasicku samozrejme) a ficali vsetky
domorodec bol jasny, udajne rusky chlat a cigarety ale...

150 ludi schopnych tam zajst a vsetky tri isli roky
takze s tymi stamgastami to nieje az take zle...
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s
mareknoke
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 19. Dec, 2009, 18:12

Príspevok od používateľa mareknoke »

pridam sa trochu,kedze mam podobny "problem" zacat dako zarabat,podnikat a neviem s cim zacat.....som nefajciar,ale myslim,ze zafajcene podniky budu stale vyhladavanejsie......ale co taka krcma,bar...kamarat chcel otvorit bar,zarubali mu najom a tak nenapadne doplnili,to je uz aj cena s ochranou.
1adad1
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19

Príspevok od používateľa 1adad1 »

otvor Mcdonald v senci......... tam este nie je :dance:
Reinok
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

Si zabil....keby to šlo... :D:D tak by som to určite nechcel...:D
MBG
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa MBG »

Kúp si bezínovú pumpu....ideálne Zeleneč. :)
Shatterhand
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45

Príspevok od používateľa Shatterhand »

Aj ja dám radu...radšej vyštuduj. :)
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
#1 PC: CPU Intel Core i7 920 rev. D0@2.93GHz MB ASUS P6T Deluxe V2 GPU Sapphire Radeon HD5850 Toxic RAM 3x4GB kit 1333Mhz HDD Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU Enermax Liberty ELT 500W 80+ CASE Thermaltake Swing
#2 PC: CPU Intel Xeon L5639@2.4GHz MB MSI Eclipse SLI GPU AMD Radeon HD7970 GHz Ed. W3X RAM 3x4GB Kingston KHX 1600MHz CL9 @1333Mhz HDD#1 Crucial MX100 250GB @SATAII PSU Enermax Revolution 950W 80+ Silver CASE Enermax iVektor black Chladenie CM Seidon 120V-FAN Enermax Magma @CPU; 3x Noctua NF S12B FLX - 3x top push
mareknoke
Nový používateľ
Nový používateľ

a co potom? :-D
Reinok
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

Prečo mi zmizol príspevok?

Moderátori.... :? či? mozilla.... ;)

No vyštudujem a budem tak isto sprostý ako som bol, a robotu si nenájdem o nič rýchlejšie, len budem mať o titul viac, ja budem mať radšej viac skutočných poznatkov, ako byť 25 rokov s škole...nie ďakujem, moja teória života nezakladá na študovaní štvrť storočia...Človek vie vyrásť žiť a zomrieť aj bez VŠ...

;)
mareknoke
Nový používateľ
Nový používateľ

moj clovek :) kolko skolakou s gymnazium a vysokou skonci na urade,su nezamestnany! Kvoli titulu tvrdnut v skole? Ja nemam titul a zarabam viac ako kamarat co ma 2x titul...
Shatterhand
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45

Príspevok od používateľa Shatterhand »

Reinok napísal:...
Ja viem, že ty to teraz nechápeš, ale až by si študoval výšku, tak pochopíš. :) nemyslím nejaké pavedy, ako psychólogia, politológia, atď.
Takisto - akých 25 rokov? 9+4+5 = 25 ??? Od kedy? :D Až na vysokej pochopíš niektoré veci, budeš mať rozhľad, a budeš menej frflať, že "Jakže to nie sú schopní urobiť?! Čo je to taký problém?!". Zistíš, že sú veci, ktoré nie sú "len tak". A na VŠ sú skutočné poznatky. Strata času je to len vtedy, ak sa tak budeš k tej škole stavať. Na VŠ sa nechodí, aby som "mal titul", to chce vyšší cieľ. Aj po VŠ sa dá podnikať. Alebo ideálne počas VŠ. A tvoje šance na prerazenie budú lepšie.
Toť môj názor.
Samozrejme, rozhodni sa ako chceš, ale ja tvrdím, že VŠ je vždy výhodou.
A ak chce niekto študovať VŠ len kvôli titulu...tak to je už jeho problém.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
#1 PC: CPU Intel Core i7 920 rev. D0@2.93GHz MB ASUS P6T Deluxe V2 GPU Sapphire Radeon HD5850 Toxic RAM 3x4GB kit 1333Mhz HDD Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU Enermax Liberty ELT 500W 80+ CASE Thermaltake Swing
#2 PC: CPU Intel Xeon L5639@2.4GHz MB MSI Eclipse SLI GPU AMD Radeon HD7970 GHz Ed. W3X RAM 3x4GB Kingston KHX 1600MHz CL9 @1333Mhz HDD#1 Crucial MX100 250GB @SATAII PSU Enermax Revolution 950W 80+ Silver CASE Enermax iVektor black Chladenie CM Seidon 120V-FAN Enermax Magma @CPU; 3x Noctua NF S12B FLX - 3x top push

Návrat na "Debata o všetkom"