Vysoká škola
Re: Vysoká škola
no.. u nas by tiez mohli polavit.. uz by sa patrilo , ved na kazdej skuske vyleti brutalny pocet ludi
mňa by zaujímal nejaký konkrétnejší dôvodbeardie napísal:ako absolvent bakalara na FIT VUT ti ho neodporucam
IMS? alebo nejaká konkrétna osoba?
s pozdravom, crux.
šak WUT, woecrux2005 napísal:mňa by zaujímal nejaký konkrétnejší dôvodbeardie napísal:ako absolvent bakalara na FIT VUT ti ho neodporucam
IMS? alebo nejaká konkrétna osoba?
Me like Pentium
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Beardie: takže VUT je v poho? či ako to mám brat?
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Tak ak by ste maturovali z matiky, inf, anglina a sjl, kde by ste sli?
Moja priorita je asi TUKE odbor informatika, potom mozno hosp. inf, avsak nieco z ineho mesta?
Moja priorita je asi TUKE odbor informatika, potom mozno hosp. inf, avsak nieco z ineho mesta?
socialna praca v RuzomberkuTak ak by ste maturovali z matiky, inf, anglina a sjl, kde by ste sli?
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
zle polozena otazka pre vyber skoly, po spravnosti si treba zodpovedat nasledujuce otazky:Krutibrko napísal:Tak ak by ste maturovali z matiky, inf, anglina a sjl, kde by ste sli?
1) chces byt na intraku a uzivat si +/- intrakoveho zivota ?
-> na zaklade toho vyberaj skolu v mieste bydliska, alebo dostatocne daleko (aspon 1/2 republiky), aby si dostal/mal narok na intrak
2) chces skolu dokoncit koli tomu, aby si nieco vedel, alebo aby si mal titul?
-> ak ti postacuje titul, volba musi smerovat na skoly, o ktorych v zivote nikto nepocul, a nerobia tam profaci problemy. Slovensko je krajina zazrakov, tu je pre vela zamestnani dolezite, ze mas titul, nie ze nieco vies.
-> ak vsak pozadujes kvalitu, zacni sa pozerat po skolach s menom ... TUKE, STUBA a podobne. Narazas tu vsak na silny mantinel - tieto skoly uz bezne vyzaduju aj nejaku uroven znalosti, takze je mozne, ze tu skolu (pripadne primacky) ani nespravis, a vymrhas par rokov svojho zivota.
3) chces vseobecne uplatnenie, alebo nieco specificke?
-> ak vseobecne uplatnenie (praca na urade, pripadne kancelarska krysa), poobzeraj sa smerom na humanitarne vedy, pripadne ekonomicke skoly
-> ak chces specificke, tak ti skor pomozu technicke smery.
4) naozaj si si isty, ze chces robit to co ides studovat?
-> prist na to, ze studujes nieco, co ta nebavi v 4. rocniku na vyske je pomerne neskoro. dalej si treba uvedomit, ze aj ked si vyberas napriklad metalurgiu, tak asi nebudes odlievat motory pre sportaky, alebo ak ides na grafiku, tak nebudes programovat pre blizzard. Ciele su fajn, ale treba ich postavit realisticky.
... ak si zodpovies tieto otazky, vypadnu ti mozno z toho 2-3 skoly na slovensku, a sumarne max 6 fakult a mozes posielat prihlasky... a po primackach uvidis
lava, prava, lava, prava ...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
na to som ho už skúšal nahovoriť, len nejako sa tomu bráni (ísť do BA)galen napísal:zle polozena otazka pre vyber skoly, po spravnosti si treba zodpovedat nasledujuce otazky:Krutibrko napísal:Tak ak by ste maturovali z matiky, inf, anglina a sjl, kde by ste sli?
1) chces byt na intraku a uzivat si +/- intrakoveho zivota ?
no, ak nelegalne, tak jednoznacne politika ... ale na to treba mat charizmu, aby vas nezavrelicrux2005 napísal:a keď chce daná osoba iba zarobiť peniaze?
-> politika či ako?
?galen napísal: 1) chces byt na intraku a uzivat si +/- intrakoveho zivota ?
Intrákový život na STU/VUT... WoW, CS, jedna žena na 100 chlapov a 2 pivá denne...getalife style
intrákový život, čo poznám z videnia... 4 roky v izbe 3x3m (4x4m za príplatok) s notebookom a 2 ďalšími chlapmi... pričom na okolí sú tie najšpatnejšie ženy, čo išli na intrák, lebo je tam veľa chlapov...fuckyourselfstyle
peniaze zarába aj upratovačka...crux2005 napísal:a keď chce daná osoba iba zarobiť peniaze?
-> politika či ako?
Me like Pentium
idealny intrak pre PC maniaka -> ziadna zenska ti nepinda, ze mas bordel, mozes sa hrat od rana do vecera, a na LANke kopec bordelu, ktory prave potrebujes.Scorp napísal:...
Intrákový život na STU/VUT... WoW, CS, jedna žena na 100 chlapov a 2 pivá denne...getalife style
intrákový život, čo poznám z videnia... 4 roky v izbe 3x3m (4x4m za príplatok) s notebookom a 2 ďalšími chlapmi... pričom na okolí sú tie najšpatnejšie ženy, čo išli na intrák, lebo je tam veľa chlapov...fuckyourselfstyle
No a ked mas chut na pivo, vylezes na chodbu a ozeres sa na chodbovici.
... ak by si chcel intrak a sukat od rana do vecera, tak ides na ekonomicku, alebo prirodne vedy ... a cuduj sa svete ... katecheticko-pedagogicke fakulty su raj pre smilnikov (kedze slecny ortodoxnou vychovou poznacene vyleteli z hniezda rodicovskeho, a su vystavene hriesnemu pokuseniu skusat nastrahy sveta... a co otec/mama nevidi ... to sa fararovi vyspoveda a fajront) ...
dalsia kategoria su medici ... kde si 1/2 semestra naliaty v liehu, druhu polovicku na liekoch, aby si vedel/stihol absorbovat potrebne mnozstvo vedomosti na skusky...
sexu je tam tiez dost, nakolko ked si v liehu, tak je s kym ... a ked sa treba ucit ... tak anatomiu je nutne opakovat kazdodenne ...
takze si musis vybrat, ci chces primarne mastit hry alebo mastit *****
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
No ja chcem sa aj naučiť, teraz brigádujem hlavne preto. Študentský život, to nie je podstatné, ide mi hlavne o vzdelanie, chlastať mi až tak netreba + dá sa aj tak