vypada to ako aka hra po grafickej stranke ked to zrovnas?nobody napísal: akurát HW náročnosť ma prekvapila, ale inak pohoda..
Ako píše 16cmfan.. No, mňa zas tá HW náročnosť prekvapila v nie moc pozitívnom smere. Čakal som, že na mojej zostave z podpisu to hádam ani pod 30fps nepojde a zažil som už aj 20fps. Taký BF3 alebo Gothic4 (alebo s čím by som porovnal) mi išli hladko, pri tejto hre cítim občas trhaný obraz a už viem, že FPS kleslo na takých 25.. Ale mám to na 1920x1980 ULTRA detaily, aj vyhladzovanie na full, takže by som sa asi nemal moc sťažovať, napr. môj procák nie je bohvie čo na hryMučo Mačo napísal:vypada to ako aka hra po grafickej stranke ked to zrovnas?nobody napísal: akurát HW náročnosť ma prekvapila, ale inak pohoda..
hybe sa to ako aka hra ked to zrovnas ?
Ale veď to nie je nič nové - nikde nepísali, že bude nový Engine... a keď to raz vychádza aj na konzoly, tak to nebude Crysis 2 s mečom... ale grafika je u tejto hry úplne nepodstatná, pretože neruší. Tá hra má iné prednostiMučo Mačo napísal:cize tam drbly vlastne len upraveny oblivion-fallout engine..trochu sklamanie