ŠPEKULANTI NA FÓRE
Re: ŠPEKULANTI NA FÓRE
mysli bazar, obchod ako medzi dvoma, predavajuci (inzerant) a kupujuci...
a ked clovek vie tak sa da vybavit aj v normalnom eshope
a ked clovek vie tak sa da vybavit aj v normalnom eshope
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
fakt sa tu robi z komara somar.
tak ked chcete za grafiku 140-160, tak si tam napiste 160 a zjednavajte. nikto vam v tom nebrani. ak si proste cenu neuvediete, tak je legitimna ponuka aj 1 euro.
kto sa na to nevie pozriet s nadhladom, tak nech zacne chodit na kurzy meditacie, pripadne nech si najde frajerku alebo co
tak ked chcete za grafiku 140-160, tak si tam napiste 160 a zjednavajte. nikto vam v tom nebrani. ak si proste cenu neuvediete, tak je legitimna ponuka aj 1 euro.
kto sa na to nevie pozriet s nadhladom, tak nech zacne chodit na kurzy meditacie, pripadne nech si najde frajerku alebo co
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Za prve: bavime sa tu viacmenej o bazari na fore, kde sa diskutuje o vyrobku a o cene
za druhe: nemozes cakat ze prides do alzy,kupis si DVDcko a daju ti zlavu.dajme tomu ze by si nakupoval do firmy 10 novych PC, vyhlasis tender. chyti sa toho par firiem a ty uz len s nimi jednas ze tento ponukol nizsiu sumu, tento ponukol bonusovy soft a podobne. Na konci toho vsetkeho (ak si spravil obchod dobre) by si mal mat svojich 10 PC za lepsiu cenu ako normalne, pripadne budes tam mat v cene office a tak podobne.
Pracujem v tom skoro den co den(ale nie s PC), a ver mi ze sa daju vybvavit rozne zlavy, bonusy a tak podobne ... ale to uz zachadzame prilis mimo nazvu tejto temy.
edit: dobre si to napisal tymto poslednym prispevkom, myslim ze viacej to uz fakt netreba rozvadzat
za druhe: nemozes cakat ze prides do alzy,kupis si DVDcko a daju ti zlavu.dajme tomu ze by si nakupoval do firmy 10 novych PC, vyhlasis tender. chyti sa toho par firiem a ty uz len s nimi jednas ze tento ponukol nizsiu sumu, tento ponukol bonusovy soft a podobne. Na konci toho vsetkeho (ak si spravil obchod dobre) by si mal mat svojich 10 PC za lepsiu cenu ako normalne, pripadne budes tam mat v cene office a tak podobne.
Pracujem v tom skoro den co den(ale nie s PC), a ver mi ze sa daju vybvavit rozne zlavy, bonusy a tak podobne ... ale to uz zachadzame prilis mimo nazvu tejto temy.
edit: dobre si to napisal tymto poslednym prispevkom, myslim ze viacej to uz fakt netreba rozvadzat
Naposledy upravil/-a HellAngel v Št 24. Mar, 2011, 00:32, upravené celkom 1 krát.
NB: Asus ROG Strix G16
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
no musim este odpovedat, kedze si mi polozil otazku
cislo mojho veku je na pocudovanie dvojciferne. prva cislica je 3 a druha je zatial bezvyznamna nula.
tvoj priklad nie je celkom stastny, kedze som si myslel, ze sa tu bavime o beznych nakupoch. predpokladam, ze niekto kto nakupuje v bazari nezhana komplet 10 novych zostav. tiez silno pochybujem, ze niekto si domov kupuje 10 zostav. samozrejme, ze pokial ide o firemnu sferu, pripadne o nejaky vacsi nakup, tak sa zlava da vybavit. ale myslim, ze gro tejto temy je niekde inde. asi som sa naivne domnieval, ze sa bavime o tom istom
cislo mojho veku je na pocudovanie dvojciferne. prva cislica je 3 a druha je zatial bezvyznamna nula.
tvoj priklad nie je celkom stastny, kedze som si myslel, ze sa tu bavime o beznych nakupoch. predpokladam, ze niekto kto nakupuje v bazari nezhana komplet 10 novych zostav. tiez silno pochybujem, ze niekto si domov kupuje 10 zostav. samozrejme, ze pokial ide o firemnu sferu, pripadne o nejaky vacsi nakup, tak sa zlava da vybavit. ale myslim, ze gro tejto temy je niekde inde. asi som sa naivne domnieval, ze sa bavime o tom istom
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
prepac zle som to asi napisal
skor som mal na mysli kolko mas skusenosti s obchodom ako takym. nehajme to tak mazem to z toho prispevku. vyzera to fakt blbo, nechcem sa povysovat alebo nieco take.
nemozme sa bavit o beznych nakupoch v shopoch, lebo nazov temy je taky aky je. Tu na fore je iskusia otvorena, nie je to internetovy obchod kde su dane pevne ceny a neda sa zjednavat. (iked ak nakupujes priamo v nejakom obchode na pocudovanie sa obcas podari vybavit aj nejaka ta zlava ).
ako som pisal , dobre si to vystihol vetou:
este taka posledna odpoved na temu: vsetci co nakupuju a predavaju tu na fore sme spekulatni, kazdy chcem s cenou pohnut smerom budto hore alebo dole.
skor som mal na mysli kolko mas skusenosti s obchodom ako takym. nehajme to tak mazem to z toho prispevku. vyzera to fakt blbo, nechcem sa povysovat alebo nieco take.
nemozme sa bavit o beznych nakupoch v shopoch, lebo nazov temy je taky aky je. Tu na fore je iskusia otvorena, nie je to internetovy obchod kde su dane pevne ceny a neda sa zjednavat. (iked ak nakupujes priamo v nejakom obchode na pocudovanie sa obcas podari vybavit aj nejaka ta zlava ).
ako som pisal , dobre si to vystihol vetou:
este taka posledna odpoved na temu: vsetci co nakupuju a predavaju tu na fore sme spekulatni, kazdy chcem s cenou pohnut smerom budto hore alebo dole.
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
no neviem kto to nepochopil... príklad... kúpim si GTX560... stojí 220€ cca v obchodoch... reálna cena po mesiaci užívania môže byť okolo 180€... toľko napíšem aj do témy, že by som rád dostal... príde chalan a ponúkne mi 50€... je podľa vás toto normálna ponuka??? podľa mňa nie a chalan je súci na liečenie
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
ignorovat alebo napisat do prispevku prveho, prosim nepiste smiesne ponuky. ak ti zasvinia vlakno a zacnu sa hadat, osobne sa postaram o ocistu len to treba reportovat
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
no lenže pre neho to nie je smiešna ponuka... pre neho je to cena akurát
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Ak niekoho irituju "neadekvatne" ponuky, tak vrelo odporucam vyskusat si jednanie na trhu v arabskych krajinach, staci Egypt...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
stenly riesis veci neriesitelne. Ak ty neuvedies sumu za ktoru to chces predat a nenapises ze ponuky typu XY nepiste, tak potom aj 1€ za 200€ komponent je ceova ponuka. A ja som uz velakrat videl ze sa vec predala aj pod cenu, len aby ju vobec dotycny predal. AK by ponuky zachadzali do extremu poprosis moda o ocistu
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
no vidiskillswitch napísal:neviem v akom svete zijes ty, ale mne sa teda napriklad na hardware v ziadnom zdravom obchode nepodarila zjednat zlava
a ja minule bez hamby zjednal na pracku 90liber :d
obcas treba skusit
smiesne ponuky su dbre akurat tan na zvysenie tlaku, nic viac nic menej
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Presne. A co sa tyka teba hellboy, napises nieco do prispevku a potom to zmazes ? To o com je. Mal si to tam pekne napisat a dopisat k tomu edit.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
zmazal som to lebo to vyznelo trochu blbo a nemyslel som to tak. To ako som to myslel som potom napisal v dalsom. Viem si priznat kedy napisem kktinu