Problem s RAM
Re: Problem s RAM
dal som nasobic na 10x to je max co viem teraz mam frekvenciu 2000MHZ na procesore mam 1,4V a pamete mam 1,6Vak dam menej tak je to nestabilne
tak NB voltaz daj 1.3V a otestuj na stabilitu
zase mi to uplne padlo (modra obrazovka s chybovim hlasenim)
mam odomknute iba 4 jadro a pretaktovane pamete na 1600 a nevydrzi to ak ich dam na auto nataktuje ich iba na 800MHz
neviem pomaly to zacinam vzdavat nech robim co robim tie ramky tolko nedaju
mam odomknute iba 4 jadro a pretaktovane pamete na 1600 a nevydrzi to ak ich dam na auto nataktuje ich iba na 800MHz
neviem pomaly to zacinam vzdavat nech robim co robim tie ramky tolko nedaju
neries, rozdiel vo vyslednom vykone nie je velky - je tazko meratelny nieto este v praxi vidielny
nechaj ich na 1333 CL9
radsej pretoc cpu a nb
upgradnes neskor zatial masina musi stacit
nechaj ich na 1333 CL9
radsej pretoc cpu a nb
upgradnes neskor zatial masina musi stacit
Procesor 14,5x240=3480MHz 1,4V
pamete 1333MHz casovanie 9,9,9,27 napajanie auto
NB Frequenci 2155MHz
Úspech! Váš systém bol schopný udržať jeho stabilitu pri spustení IntelBurn Test. Toto je zvyčajne známkou toho, že váš procesor plne stabilné, ak aspoň skúša sa "štandardné" stresové testovania level.If ste sa veľkosť pamäte nižšia ako štandardná, prosím, re-test s "Standard" alebo vyššiu úroveň stresu.
Test comleted úspešne do 395,52 sekundy.
Prime 95 pad systemu cca po 10 sekundach
pamete 1333MHz casovanie 9,9,9,27 napajanie auto
NB Frequenci 2155MHz
Úspech! Váš systém bol schopný udržať jeho stabilitu pri spustení IntelBurn Test. Toto je zvyčajne známkou toho, že váš procesor plne stabilné, ak aspoň skúša sa "štandardné" stresové testovania level.If ste sa veľkosť pamäte nižšia ako štandardná, prosím, re-test s "Standard" alebo vyššiu úroveň stresu.
Test comleted úspešne do 395,52 sekundy.
Prime 95 pad systemu cca po 10 sekundach
tak este to nie je stabilne..
preto odporucam pri taktovani ist postupne - az ked si si isty ze procesor nepada v intelburntest a ani v prime 95 potom sa mozes pustit do ramiek, a nakoniec NB, HT a dalsie detaily. vykon pamati testuj cez everest - tam uvidis rozdiely ked budes menit frekvencie, najma u NB
preto odporucam pri taktovani ist postupne - az ked si si isty ze procesor nepada v intelburntest a ani v prime 95 potom sa mozes pustit do ramiek, a nakoniec NB, HT a dalsie detaily. vykon pamati testuj cez everest - tam uvidis rozdiely ked budes menit frekvencie, najma u NB
no zamkol som jadro som na 3 zatial to ide okej ale este testujem
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ako píše valistar, treba na to íst postupne lebo ak všetko nataktíš naraz nebudeš si nikdy istý čím to je
Spoiler: ukázať