Hra je ale dost nestabilna, dufam ze coskoro bude nejaky patch. Co citam oficialne forum tak ma s tym problemy velmi vela ludi...
Podla reakcii z inych for musis mat komp super mega rock stable jo a ten tvoj opteron@fx57 ako rad pises stabilny nieje tak to vsetko hod na default vcetne grafiky a az potom nariekaj ze ti to pada :blind:-TAMY- napísal:JA mam originalku a nejde nainstalovat..nainstaluje a ked odkliknem konec instalatora tak konec,, okna zmiznu a ostane nahodeny.. ked ho surovo ofnem, tak potom hra pise ze chce DX
edit: Tak uz ide,, zial pada.. Hroza daco..
no neviem preco sudis hru z nejakych videi co si neviem kde a kedy videl... radsej si zahraj hru a uvids ze boje su super. Mne osobne sa system bojov v Gothic (1 alebo aj 2) absolutne nepaci...Powell napísal:No ja si ho tiez zohnam ale zatial len napalenehopotom uvidim ci stoji za origos,som si i isty ze GOTHIC 3 bude ovela lepsi nez je teraz Obvilion,darmo chlapci z Piranha Bytes sa my javia ako lepsi.Dost my inak pripadne cudny ten boj, z pohladu oci je dost cudny,ten mec je prilis vysoko skutocnosti neviem ako by som sa ohanal s mecom ktory neviem kolko vazi a mam ho dobre ze nie na urovni oci,teda ten boj co som videl z videi ma moc neuchvatil viac sa my paci kdyz je to normal ako ma Gothic-tam ten boj je peckovy,len mozno trosku to zameranie ale ked sa clovek nauci tak bez problemov.I ked ide na obvilione prepnut na pohlad ako ma Gothic ale i tak ten boj bol dajaky cudny ta AI no neviem.