ano, ktorekolvek Onkyo bude kvalitou nikde uplne inde ako Yamaha alebo Sony.To iba isty elektrodom sa ta bude snazit presvedcit ze na Yamahu nic nema a ze je naj
A na tvojom mieste by som peniaze este dosetril a az tak kupoval, nekupuj nieco ze si povies "a ved toto mi bude stacit " ver ze nebude, casom mozes a budes nespokojny. Ak uz ides kupovat, kupuj s tym ze to budes mat na dlhsie obdobie, nekupuj nieco len preto ze to stoji malo a ty teraz okamzite na to mas, nemas sa kam ponahlat. A znacky repro Monitor Audio sa nemusis vobec bat, je to super znacka, samozrejme ze cim vyssia cena tym lepsia kvalita ale to viac menej plati pri vsetkom. Naj urobis ked si zajdes do specializovanej predajne s moznostou vypocutia si co ako hra, aj ked je pravda ze doma to bude hrat inak ako v studiu. Ide ale o to aby si ziskal prehlad ake parametre zvuku vyhovuju tebe, co sa ti paci a co nie lebo kazdy clovek totiz zvuk vnima trosku odlisne.
edit: aj ked ma Yamaha na papieri niekedy parametrovo lepsie hodnoty na Denon aj tak nema ziadnu sancu, ono odstup signalu od sumu je len jeden z viacerych parametrov