Aku GTX 680?

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
Modran
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Št 08. Sep, 2011, 11:49

Re: Aku GTX 680?

Príspevok od používateľa Modran »

Zvrhlo sa to tu trochu offtopic ale nechcem zbytocne zakladat novu temu tak poprosim o radu tu. Tiez sa pozeram po nejakej nereferencnej GTX 680 ale neviem si vybrat. Dolezita je pre mna cena a aby karta uz bola pretaktovana (ak je na to robena) nechcem sa babrat s OC chcem ju len hodit do skrine a updatovat driveri :D zalezi mi aj na vzhlade ale v tom zmysle ze nechcem nejake 3 slotove monstrum a na niektorych kartach sa mi zda zbytocne moc prehnane chladenie (s cim ide ruku v ruke hlucnost) ked ide zatial takmer o referencne modely

cenovo najlepsie co som pozeral vo slovenskych obchodoch som zatial nasiel EVGA v ageme za 450€ (po prihlaseni)
http://agem.sk/produkt/evga-gtx680-2gb- ... 69671.html

a kedze neviem nejak rozpoznat rozdiel medzi tymi nereferencnymi kartami jedina co uputala moju pozornost bol phantom v alze za 500€ (2gb verzia ta 4gb sa mi zda dost overkill na moje potreby - cod mw3, wow, dota2 a v dohladnej dobe diablo3, guild wars2)
http://www.alza.sk/gainward-gtx680-2gb- ... 323085.htm

ten phantom mi padol do oka kvoli tomu ze z tych kariet co som pozeral mal jediny zvysene frekvancie 6300/1150 a 6+8 pin napajanie ako tu uz bolo spominane (aj ked neviem vobec v com to je lepsie :D )

Este na zaver by som dodal ze kartu budem kupovat tak za mesiac, mesiac a pol takze aj ak nie su niektore z tych 680 momentalne na sklade vobec to nevadi. Tiez by som chcel poradit kde je najlepsie kupovat kedze okrem alzy a agemu uz tusim ziadne dobre obchody u nas nepoznam. Dakujem :)
CASE: Fractal Design Define R3 CASE FANS: in 2x AP121, out 1x GT1450 MB: Asus Maximus III Formula PSU: Seasonic X-760 CPU: Intel Core i7 870 @ 3.9GHz CPU-COOLER: Noctua NH-D14 GPU: GIGABYTE GeForce GTX 670 RAM: Kingston 2x4GB DDR3 2133MHz
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59

Re: Aku GTX 680?

Príspevok od používateľa stefan222 »

no gigabyte 680 OC je v redakcii tak zaraz by mala byt recenzia, precitas a budes mudrejsi. mesiac casu je dost. zatial na tvojom mieste by som vzal nieco 670 ak vyjde, tieto 500E karty na tvoje poziadavky starsich hier su fakt do luftu peniaze. diablo 3 ti pootiahne aj integorvana podla poziadaviek :D
hry- ps5
doma-HP probook

Návrat na "Nákupná poradňa"