Priatelka chce ist na diskoteku, ja nie ...
Re: Priatelka chce ist na diskoteku, ja nie ...
leon, kebyze hento spravim, tak mi hodi take KO ... ze bych sa uz nepozviechal ...
lava, prava, lava, prava ...
kebyze nieco take spravim, tak sa hanbim do konca zivota jak pes ...
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
úžasne vtipné...teda nie, trapné...vlastne ani to nie, si úbožiak.Leon napísal:http://i41.tinypic.com/343m8pl.jpg
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
leon laskavo to zmaz. toto nie je vtipne. zenske mlatia uboziaci a ...... , takych maju strielat. Nech sa ako kolvek naseriem, tak zensku neudrem.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
dobre tak potom takto :
Ale nieeee trošku humoru a vy už sa tu idete rozložiť D,... šak jasne, žeby som v živote neudrel ženu, a su to ubožiaci co udru , len zase netreba robiť vedu z každého postu
Ale nieeee trošku humoru a vy už sa tu idete rozložiť D,... šak jasne, žeby som v živote neudrel ženu, a su to ubožiaci co udru , len zase netreba robiť vedu z každého postu
Papagaj#2656
CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
ty si neni kompletny
nabuduce ked ti povedia ze daj sem nejaku jej nahu fotku tak tiez postni.
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
A predpokladam podla nazvu fotky, ze jej hovoris "ty moj lykozrutik"...
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
Zeny davno nie su tie zeny, ktore ani kvetinou neudries. Kopec zenskych malti svojich muzov, ale aj ich dokazu tyrat ovela rafinovanejsim sposobom, to iste plati o sefkach v praci napr., tak sa tu nerozplacte nad druhou stranou mince.
Neuznavam jedno, ani druhe, keby si chcel niekto rypnut...
Tomco85, dvaja ludia spolu ziju stastne, pokial ich spajaju spolocne zaujmy a priority. Obcas sa musi jeden, alebo druhy "obetovat", taky vztah ma cenu. Pokial ty ju pustis s kolegami, ktorych obdivuje (su haluzaci) a citi sa s nimi prijemne, dobre sa bavi, tak si potom kup nejaku gamesu na utesenie, ked ti nasadi parohy.
A to porovnavanie so zachodom v praci.. Vazeny, prilezitost robi zlodeja, nie zlodej prilezitost.
Na vacsine pracovisk sa pokial viem nepopija, ani tam nepanuje uvolnena atmosfera. Kolegovia spolu netancuju a prilis sa neoblapkavaju. Vacsina olutovanych nevier sa urcite neodohrala na zachode v praci..
Tomco85, nejde o to, ze ona ma v plane ti byt neverna, alebo ty, ze jej veris. Clovek je blby tvor. Preto je niekedy lepsie mu nedat na vyber. A ked ho to este potesi a utuzi vztah, tak nie je o com.
A co sa tyka tej ziarivosti. Zeny chcu aby muz ziarlil. Pokial je to v ramci normy, tak je to dokaz, ze o nu muz stoji a s nikym a za ziadnych okolnosti sa nemieni o nu delit. A teraz si to zober z jej pohladu, mierne zatemneneho alkoholom, alebo len pritomnostou haluzneho, mladeho kolegu: "Chlap ktoreho mam doma ma vymenil za blbu hru a je mu jedno, ze som s cudzimi chlapmi na diskoteke."
Alebo si fakt myslis, ze ti kolegovia si s nou chcu len zatancovat a ona si o nich mysli to iste, co ty?!
Nazor dost stareho chlapa. Ale, nikomu ho nevnucujem.
Neuznavam jedno, ani druhe, keby si chcel niekto rypnut...
Kratke, strucne, jasne. A je to aj moj nazor.Toman napísal:- len sa premoz a chod s nou!!!!
- pekna 22 na diskoteke, sama..... vies ako to topadne..... A NAOZAJ TO TAK DOPADNE!!!!!
T.
Tomco85, dvaja ludia spolu ziju stastne, pokial ich spajaju spolocne zaujmy a priority. Obcas sa musi jeden, alebo druhy "obetovat", taky vztah ma cenu. Pokial ty ju pustis s kolegami, ktorych obdivuje (su haluzaci) a citi sa s nimi prijemne, dobre sa bavi, tak si potom kup nejaku gamesu na utesenie, ked ti nasadi parohy.
A to porovnavanie so zachodom v praci.. Vazeny, prilezitost robi zlodeja, nie zlodej prilezitost.
Na vacsine pracovisk sa pokial viem nepopija, ani tam nepanuje uvolnena atmosfera. Kolegovia spolu netancuju a prilis sa neoblapkavaju. Vacsina olutovanych nevier sa urcite neodohrala na zachode v praci..
Tomco85, nejde o to, ze ona ma v plane ti byt neverna, alebo ty, ze jej veris. Clovek je blby tvor. Preto je niekedy lepsie mu nedat na vyber. A ked ho to este potesi a utuzi vztah, tak nie je o com.
A co sa tyka tej ziarivosti. Zeny chcu aby muz ziarlil. Pokial je to v ramci normy, tak je to dokaz, ze o nu muz stoji a s nikym a za ziadnych okolnosti sa nemieni o nu delit. A teraz si to zober z jej pohladu, mierne zatemneneho alkoholom, alebo len pritomnostou haluzneho, mladeho kolegu: "Chlap ktoreho mam doma ma vymenil za blbu hru a je mu jedno, ze som s cudzimi chlapmi na diskoteke."
Alebo si fakt myslis, ze ti kolegovia si s nou chcu len zatancovat a ona si o nich mysli to iste, co ty?!
Nazor dost stareho chlapa. Ale, nikomu ho nevnucujem.
to nie je urcite onaHellAngel napísal:ty si neni kompletny
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 20. Apr, 2012, 07:44
tak ty si inak mimo...kolko mas rokov 12? pokial citis vnutornu nenavist voci zenam (co je z tvojho postu evidentne) mal by si vyhladat odbornu pomoc psychiatra...Leon napísal:http://i41.tinypic.com/343m8pl.jpg
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
valistar: ja verim ze je to ona keby nie tak by jej neprelepil pol tvare
nemozes verit vsetkemu co vidis na internete