No ja urcite SSD nedavam prec, kedze az tak tu cenu regulovat nemusim. + pracujem aj trocha s nejakymi databazami a nato a system to chcem. A co sa tyka hier pri zapise 500MB/s nieje problem si to prekopirovat co aktualne hras a 3-4hry(tolko ani nehravam) sa na 128gb zmestia np.
Co sa tyka chladica, vybral som tamten z dovodu, ze mi prisiel ze sa bude lahko cistit od prachu. Teraz mam taky ze sa ten ventilator blbo dava dole a uz som ho vyse roka necistil

A ta c14 mi prisla prave velmi pristupna z tohto hladiska. Ohladom chladenia toho vela neviem, rad si necham poradit nejaky lepsi model.
Povodne som to chcel kupovat na tichepc. Lenze potom co som si posledny mesiac pozeral ceny, som nato zanevrel. Neviem pred pol rokom mali ceny porovnatelne s datacompom a teraz su omhono drahsi ako alza. Napr ta grafika tam je o 34eur drahsia, procesor(2500K) o 9eur,klavesnica o 20eur atd, tam by ma ta zostava vysla aj o 150eur viac oproti alze to neratam este datacomp co je uz solidny rozdiel a mam zato dalsie SSD.
Co sa tyka skladania PC asi to ostane namna a poobjednavam si to zo shopov, kde co bude najlacnejsie. Len som sa bal, lebo som to uz nejaku dobu nerobil(ktovie kam sa ta technika posunula zatu dobu )

a nerad by som si odpalil nieco za 200e+ a tak som zvazoval si priplatit a nechat si to spravit+to mat tip top vsetko.