WOW pausal / Aky akciovy telefon z orange?...
Re: Aky akciovy telefon z orange?
Ak sa môžem opýtať, na základe čoho ste dostali takúto zľavu? Nejaká súťaž/výhra, alebo verní zákazníci?
ja osobne mam taku skusenost, ze som daval CITko na predajni, volali mi z retencneho a ku zlave bez viazanosti, ktora sa mi zdvojnasobila som dostal este neviem aku zlavu, ale HTC Sensation som mal za peknych 19€
k 19€ pausalu
proste na nich treba pritlacit, ze mas zaujem ale nie si rozhodnuty, pripadne na nieco sa postazovat, pohrozit ze odides inam a pokial mas faktury okolo 20€, myslim, ze nieco vykuzlia...teraz mal svagor s nimi kusa opletacky, tak dostal 150€ na telefon...takze len treba byt dotieravy a trpezlivy

proste na nich treba pritlacit, ze mas zaujem ale nie si rozhodnuty, pripadne na nieco sa postazovat, pohrozit ze odides inam a pokial mas faktury okolo 20€, myslim, ze nieco vykuzlia...teraz mal svagor s nimi kusa opletacky, tak dostal 150€ na telefon...takze len treba byt dotieravy a trpezlivy

Lenovo X1 Yoga 4G
Xiaomi 11 Ultra
Xiaomi 11 Ultra
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
To nie je pravda. Maval som 50 Eurove faktury kazdy mesiac a 6x som volal na linku a pohrozoval obchodom a 1x som bol na pobocke. A nic z toho... Tak som preniesol cislo.
Spoiler: ukázať
a to akoze ked si podal vypoved na pobocke, tak ti nezavolali spat z retencneho? pokial im iba "hrozis", niekedy to nechaju tak, najlepsie je podat vypoved na pobocke, nadobuda platnost do 3 dni, ked sa neozvu, ist ju zrusit, pokial u nich chces zostat...kamos je u nich predajca, taky postup mi odporucal ak chcem nieco "vymlatit" zo situacie...
Lenovo X1 Yoga 4G
Xiaomi 11 Ultra
Xiaomi 11 Ultra
- icefire
- Pokročilý používateľ
Vypoved som dal samozrejme na pobocke (tiez mi znamy povedal, ze vtedy reaguju najviac) a nic z toho. Dokonca som potom este volal na 12345 a pytal si retencne, nic z toho samozrejme. Ako vravim, mal som 50 Eurove faktury kazdy mesiac na 10 Eurovom programe.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
to si mal potom smolu, musel si na nich az moc hulakat
vacsinou reaguju na odchod klienta

vacsinou reaguju na odchod klienta
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
- icefire
- Pokročilý používateľ
Nakoniec som to a tak vyriesil tak, ze mam retencny (nechal som si ho prepisat na mna od 3 osoby). Cize ja s nimi aj tak vzdy spravim co chcem 

reaguju.. mne majster pausal daly za 1€ (stal 5€ a platil som 10€)
takze som si mohol dokupit aj internet do mojho HTC.
A viazanost uz len rok.
takze som si mohol dokupit aj internet do mojho HTC.
A viazanost uz len rok.
no niekedy to asi fakt nevyjde, ale tak tak, treba s nimi vzdy vybabraticefire napísal:Vypoved som dal samozrejme na pobocke (tiez mi znamy povedal, ze vtedy reaguju najviac) a nic z toho. Dokonca som potom este volal na 12345 a pytal si retencne, nic z toho samozrejme. Ako vravim, mal som 50 Eurove faktury kazdy mesiac na 10 Eurovom programe.

Lenovo X1 Yoga 4G
Xiaomi 11 Ultra
Xiaomi 11 Ultra
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Co vam budem hovorit...., zase sa to sk*rv*lo.....
- konecne po 3 dnoch dojdem domou, lognem sa do eshopu pozret co nove pridali do ponuku od noveho mesiaca..
- kukam ze zlavu uz nemam...
- volam tetuske na 905tku ze co je s tym a ona sa ties namna kuka ako vyorana mis.... ze do da preverit...
- a keby mi aspom v utorok na 905 nepovedali ze to plati 2 mesiace...
T.
- konecne po 3 dnoch dojdem domou, lognem sa do eshopu pozret co nove pridali do ponuku od noveho mesiaca..
- kukam ze zlavu uz nemam...
- volam tetuske na 905tku ze co je s tym a ona sa ties namna kuka ako vyorana mis.... ze do da preverit...
- a keby mi aspom v utorok na 905 nepovedali ze to plati 2 mesiace...
T.

AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
no lol, tak to chce tam ist narobit trochu randal.
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
no, zeby som bol "kompletny"...svagor mal podobny problem, teda mal zlavu 150€ co bola speci na HTCcka nedavno, chcel Sensation, aj si ho vybral ale chybou pracovnika na 905ke, mu neuznali objednavku a medzitym ako na to prisiel, ze to treba este raz objednat sa tie HTCcka vypredali a neboli uz skladom vobec...tak sme pisali reklamacku na pochybenie pracovnika na 905ke a asi 4 dni pred 30 dnovou lehotou, do kedy sa mali ozvat, mu volali ze mu uznavaju spat tych 150€ na hociaky telefon z ponuky...teraz ma uz doma One X, no pouziva moj Sensation, takze novy ide na predaj...
len proste, netreba sa nechat a treba ist slusne a uderne na nich (so stylizaciou mi pomahal kamos co tam robi
)
len proste, netreba sa nechat a treba ist slusne a uderne na nich (so stylizaciou mi pomahal kamos co tam robi

Lenovo X1 Yoga 4G
Xiaomi 11 Ultra
Xiaomi 11 Ultra
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
takze zlava mi zase nabehla...
Som zvedavy co dnes maju predstavit (nejaky novy produkt)
Končíme, píše na webe Orange
Som zvedavy co dnes maju predstavit (nejaky novy produkt)
Končíme, píše na webe Orange
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
bol som vcera v orange, tiez maju vsetky telefony zakryte bublinkovou foliou a prelepene napisom koncime
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.