najprv sa este pre istotu spytam, naco bude ten ntb vyuzivany? lebo som to nenasiel vo vlakne....
W520 a l702x su odlisne triedy ntb...W520 je vykonny business stroj a to XPSko je skor high end multimedial alebo DTR
Podobný notbuk
Re: Podobný notbuk
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
No na hry ho moc nebudem vyuzivat, skor na programovanie, z toho asi najviac na zataz bol Adobe Flash ten mi obcas riadne spomalil kom ze sa nic okrem neho nedalo robit a tiez si ten notbuk kupujem minimalne na 3-4 roky, aby aj o 4 roky stihal celkom nove programy a tak.
potom by som bral Thinkpad, najlepsie novy, no uz podla moznosti...
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
Tak asi ten Thinkpad si kupim potom, ten chlapik ho predava novy este aj zabaleny s 3 roky zarukou, tak kupim ho iba osobne ak uz ho kupim, tak uvidim co a ako a co
Toto by Ti nestačilo:
http://www.alza.sk/samsung-300v-cernose ... =1494#foto
http://www.alza.sk/samsung-300v-cernose ... =1494#foto
Nateraz možno aj hej kebyže upgradnem ramku na 8gb, ale ide mi aj oto aby dosť dlho vydržal aj výkonom. minimálne 4-5 rokov by som najradśej doňho nič neinvestoval, maximálne na HDD
ten samsung urcite nie, pozri si rozlisenie, pozri si disk,...
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Zatiaľ asi jednoznaćne thinkpad, síce ten dell vyzerá tiež dosť dobre, ale keďže veľa budem cestovať, tak ten thinkpad je menší a lahśie sa aj zbalí do menšej tašky, a rád si kupujem veci do budúcnosti, nie ako kamoš si kúpil HPčko pred dvoma rokmi chcel veľmi ušetriť a tento rok si už kupuje nový notbuk