nove alebo jazdenka? do 11k
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: nove alebo jazdenka? do 11k
ja poznam len take automaty ktore otocili 400.000km, ani jeden jediny nie menej. Bez akejkolvek opravy.
Dvojrocne Kije a Hjundaje hrzdave ? Ale no tak... [nikdy som korejske auto nemal]
Dvojrocne Kije a Hjundaje hrzdave ? Ale no tak... [nikdy som korejske auto nemal]
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
a 7 rocna zaruka to neriesi? (pytam sa lebo uz som takmer 2x kupil, potom tom usudil ze na nove auto este nedozrel cas, ale na jar uz to bude asi naozaj)
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ja len ku automatom, cest vynimkam v partii mame Opel Omegu rocnik 89 2.0 automat - pocitadlo sa prestalo tocit na nejakich 508 000, odhadom je tam najzdene 515 000 bez jedinej srubky vymenenej (ano, na tom aute sa uz kasna rozpada)
mal som hyundai 16 rokov a 12 rokov bol bez akehokolvek vyrazneho hrdzavenia, ak nepocitam nejaku hrdzu zospodu na podvozku ale aj tak, ked to vzdy islo na zdvihak v servise neverili, ze ma to auto tolko rokov. Take, ze hrdza na spodnych hranach dveri a podobne nebolo. Ono zalezi aj ako sa clovek o to stara (ja sa sice moc nestaral ), co s tym stvara a podobne. Teraz mam hyundai zas a dufam, ze na tom bude podobne ako predchadzajuci.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
preco to riesite v mojej teme? auto uz skoro rok kupene
ja neviem, ja len na obranu hyundai aut pisal
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
-
- Pokročilý používateľ
>> preco to riesite v mojej teme? auto uz skoro rok kupene
no snad z toho nebude velky problem... diskutujeme, o tom dane forum je. Tvoje potreby si vyriesil, gratulujeme.
A co, hrdzavie ?
Povedzme si takto, AKEKOLVEK auto hrdzavejuce po dvoch rokoch je proste nezmysel. To neni mozne. Nieco sa tam muselo stat. Osobne poznam situaciu v nemenovanej talianskej stvorpismenkovej znacke, pred 12timi rokmi v Petrzalke chlapci mali jednoduchu situaciu : nove auta im na predajnu nevozil kamion, ale oni sami po vlastnej osi. Z Bratislavy colneho skladu do predajne v Petrzalke.
Kto prisiel posledny, ten platil rundu vsetkym.
Nove auta, 000007 na tachometri. Nastartovat studene, pod 6500rpm ten motor nesiel celu cestu ani sekundu.
Staci ?
Samozrejme semtam sa nieco "stalo", boli dva konkretne priklady ked chlapci auta rozbili a potom svojpomocne opravovali aby ich nevydrbali z roboty. Cez noc, v dielni... suciastky platili z vlastneho samozrejme. A o tyzden potom si vysmiaty stastnucky majitel kupil krasny novy vozik, na leasing...
Este raz : ziadne dvojrocne auto AKEJKOLVEK ZNACKY ABSOLUTNE NEMOZE hrzdaviet a rozhodne to nie je BEZNA VEC. To predsa vsetci z vas vedia a ziadne nase krcmove reci na tom nic zmenit nemozu. Kto ma dojem ze sa mylim, nech sa paci, odfotte mi desat Hyundaiov alebo Kii na parkovisku co su hrdzave a dajte sem fotky - velmi jednoduche. Ak hrdzavie kazda tretia Kia, nebude to najmensi problem. Nezabudnite nafotit ich okna aby sme vedeli urcit rok vyroby.
no snad z toho nebude velky problem... diskutujeme, o tom dane forum je. Tvoje potreby si vyriesil, gratulujeme.
A co, hrdzavie ?
Povedzme si takto, AKEKOLVEK auto hrdzavejuce po dvoch rokoch je proste nezmysel. To neni mozne. Nieco sa tam muselo stat. Osobne poznam situaciu v nemenovanej talianskej stvorpismenkovej znacke, pred 12timi rokmi v Petrzalke chlapci mali jednoduchu situaciu : nove auta im na predajnu nevozil kamion, ale oni sami po vlastnej osi. Z Bratislavy colneho skladu do predajne v Petrzalke.
Kto prisiel posledny, ten platil rundu vsetkym.
Nove auta, 000007 na tachometri. Nastartovat studene, pod 6500rpm ten motor nesiel celu cestu ani sekundu.
Staci ?
Samozrejme semtam sa nieco "stalo", boli dva konkretne priklady ked chlapci auta rozbili a potom svojpomocne opravovali aby ich nevydrbali z roboty. Cez noc, v dielni... suciastky platili z vlastneho samozrejme. A o tyzden potom si vysmiaty stastnucky majitel kupil krasny novy vozik, na leasing...
Este raz : ziadne dvojrocne auto AKEJKOLVEK ZNACKY ABSOLUTNE NEMOZE hrzdaviet a rozhodne to nie je BEZNA VEC. To predsa vsetci z vas vedia a ziadne nase krcmove reci na tom nic zmenit nemozu. Kto ma dojem ze sa mylim, nech sa paci, odfotte mi desat Hyundaiov alebo Kii na parkovisku co su hrdzave a dajte sem fotky - velmi jednoduche. Ak hrdzavie kazda tretia Kia, nebude to najmensi problem. Nezabudnite nafotit ich okna aby sme vedeli urcit rok vyroby.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
ak nema pozinkovanu karoseriu, nejake slabsie miesta podla mna mozu po 2 rokoch zacat hrdzaviet. Hlavne ak sa s autom jazdi cely rok, ta sol cez zimu tomu nerobi uplne dobre.
No od Kia a Hyundai by som to veru necakal.
No od Kia a Hyundai by som to veru necakal.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
-
- Pokročilý používateľ
poznas nejake AUTO co nema pozinkovanu karoseriu ?
Myslim ze niektore najlacnejsie Dacie nemaju, preto pisem auto s velkym auto. Mam dojem ze Kia a Hyundai maju vsetky, aj tie najmensie. Zase az take strasne lacaky to nie su. Ziadne slabsie miesta na karoserii nie su, dnes sa uz auta nerobia sposobom Skoda Felicia 1995-1997 s otocenym plechom na zadnych dverach.
Mimochodom, benzinove Hyundaie a Kie maju jednu z najlepsich technickych konstrukcii ktore dnes mozete stretnut na cestach a to myslim smrtelne vazne. Ziadne priblble 1.2HTTTTTP Folcgageny im nesahaju ani po clenky a to tiez myslim uplne vazne. Z technologickeho a konstrukcneho hladiska...
Myslim ze niektore najlacnejsie Dacie nemaju, preto pisem auto s velkym auto. Mam dojem ze Kia a Hyundai maju vsetky, aj tie najmensie. Zase az take strasne lacaky to nie su. Ziadne slabsie miesta na karoserii nie su, dnes sa uz auta nerobia sposobom Skoda Felicia 1995-1997 s otocenym plechom na zadnych dverach.
Mimochodom, benzinove Hyundaie a Kie maju jednu z najlepsich technickych konstrukcii ktore dnes mozete stretnut na cestach a to myslim smrtelne vazne. Ziadne priblble 1.2HTTTTTP Folcgageny im nesahaju ani po clenky a to tiez myslim uplne vazne. Z technologickeho a konstrukcneho hladiska...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
hyundai accent 1.5crdi po 3rokoch hrdzavy predok kapoty, a klepanie motora. Odoftil by som ale momentalne je v Tatrach.
K tomu golfu, po 4rokoch ma najazdene 27k kilometrov. Aj tam je to tak hrozne ?
K tomu golfu, po 4rokoch ma najazdene 27k kilometrov. Aj tam je to tak hrozne ?
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
mne staci ze nemaju kurvitko v podobe turba, ked to nechces tak momentalne mi napada moznost od akej inej znacky kupit auto. asi bude treba kupit dovtedy kym pri facelifte nepridu s 0.9 turbami (obavam sa ze tie pidi-motory zacinaju byt popularne aj u zakaznikov, argumenty o spotrebe presvedcia - vid popularita dieslov pre auta ktore jazdia vylucne v meste 5-10 km na jednu jazdu)mp3turbo napísal:Mimochodom, benzinove Hyundaie a Kie maju jednu z najlepsich technickych konstrukcii ktore dnes mozete stretnut na cestach a to myslim smrtelne vazne. Ziadne priblble 1.2HTTTTTP Folcgageny im nesahaju ani po clenky a to tiez myslim uplne vazne. Z technologickeho a konstrukcneho hladiska...
lebo ludia su drbnuti a nechaju si natlacit do hlavy hocaku blbost. Downsizing sa asi tyka aj ludskeho mozgu