Mobil s dobrým foťákom a navigáciou
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 20. Apr, 2012, 07:44
Re: Mobil s dobrým foťákom a navigáciou
aké sú nedostatky symbianu voči ostatným OS, je tam niečo zásadné?
omnoho menej aplikacii, niekomu nesedi uzivatelske rozhranie, prakticky sa uz nevyvija a tym padom aj pomaly zanika
CPU: AMD Ryzen 9 5900X Chladic: Noctua NH-D14 MB: B550 Aorus ELITE V2 PSU: Corsair cs750M GPU: RTX 3090 + 3060Ti RAM: G-SKILL Aegis 64GB 3200Mhz SSD: Intel 660p 1TB M.2
symbian bol niekedy spicka, no ked prisiel android islo to rychlo dole vodou, uz v roku 2010 mala nokia so symbian fonmi velke problemy s predajom... ale inak je to dobry OS, ale len pre tych ktori ho poznaju do detailu a nikdy v zivote nevideli android
edit: ja mam sice android (konkretne HTC Desire S s droidom 2.3.5), no so symbianom by som vedel zit kazdodenny zivot keby mi HTC odide do "smartfonoveho neba"
edit: ja mam sice android (konkretne HTC Desire S s droidom 2.3.5), no so symbianom by som vedel zit kazdodenny zivot keby mi HTC odide do "smartfonoveho neba"
.notebook{
Lenovo-ThinkPad-S440-Touch: CPU Intel Core i7-4500u GPU AMD Radeon HD8670m SSD 256GB Samsung RAM 8GB (1600MHz);
}
.mobil{
Samsung-Galaxy-S3-i9300: CM11 M9;
}
Lenovo-ThinkPad-S440-Touch: CPU Intel Core i7-4500u GPU AMD Radeon HD8670m SSD 256GB Samsung RAM 8GB (1600MHz);
}
.mobil{
Samsung-Galaxy-S3-i9300: CM11 M9;
}
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 19. Dec, 2012, 19:08
ja ti možem odporučiť galaxy s3
CPU:i5 2500K MB:Asus P8P67 PRO GPU: R9 280 Dual-X
RAM:Team RAM Elite 8GB 1600mhz PSU:Seasonic S12-G 550W Case:Corsair Carbide 330R
Phone:iPhone 5S Tablet:iPad Mini
RAM:Team RAM Elite 8GB 1600mhz PSU:Seasonic S12-G 550W Case:Corsair Carbide 330R
Phone:iPhone 5S Tablet:iPad Mini
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
tak ti vysvetlim co je a-gps aby si sa uz nestrapnoval: standardne gps musi najst viditelne satelity a na zaklde ich polohy definovat kde sa vlastne nachadzas. problem je ze tie satelity sa hybu, takze pozajtra budu na rovnakom mieste viditelne ine ako dneska, nehovoriac o tom ze aj ty sa hybes po priestore a tvoj telefon ma ulozene miesto kde si naposledy pouzival gpsko. identifikacia aktualne viditelnych satelitov a urcenie polohy moze potrvat tak 2-5 minut. A-GPS ti urobi to, ze na zaklade BTS vysielacov urci tvoju pribliznu hodnotu, nasledne sa pripoji na server kde si stiahne ake satelity su v tvojej pribliznej polohe viditelne, a na zaklade toho uz GPS chyti presnu polohu za par sekundlacikaboss napísal:asistovane vykonava vypocty na vzdialenom servri a ine veci si z neho sosa.
Cize ten modul je v podstate zjednoduceny a niektore ani nefunguju zapnutej datovej sluzby.
Klasickym som myslel, ze vie prevadzat vypocty offline.
Ak sa, mylim pouc ma. Mne sa to len zide.
http://en.wikipedia.org/wiki/A-GPS
takze tvrdit ze lowendy maju A-GPS a dobre telefony maju plnohodnotne GPS je blbost
Spoiler: ukázať
uz to zacinam chapat.. vdaka