vyberam monitor 23-24
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: vyberam monitor 23-24
skor by som hladal chybu inde nez v jase, skus gammu
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
tú mám na 2.2, to je optimálne nie?
teraz mám 1.8 a je to o dosť svetlejšie, ale zase farby stratili trochu saturácie... žeby mal ten monitor tak zle nastevenú gammu?
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 19. Dec, 2012, 00:43
No monitor mam doma. Nakolko som prechadzal zo 7 rocneho 17" LCD je toto poriadny posun
Zatial som spokojny, ma pekny dizajn, celkovo spracovanie sa mi velmi paci.
Jedine scim som sa musel trosku pohrat bola kalibracia lebo zakladne nastavenie stoji za velke prd.
Zatial som spokojny, ma pekny dizajn, celkovo spracovanie sa mi velmi paci.
Jedine scim som sa musel trosku pohrat bola kalibracia lebo zakladne nastavenie stoji za velke prd.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Ja som dnes objednal Philips 235PQ2EB, vychadzal lepsie ako LG v recenziach, tak som zvedavy. Vecer potestujem.
Spoiler: ukázať
- icefire
- Pokročilý používateľ
Takze na Philipse mi nefungovalo jedno dotykove tlacidlo hned od vyroby, fuj opad. Vratene a beriem LG.
co si cakal od philipsu,ako-holiace strojceky vedia robit ale ostatnu elektroniku veru nie!
namiesto LG by som radsej uvazoval nad Benq,Asus,Samsung
namiesto LG by som radsej uvazoval nad Benq,Asus,Samsung
- icefire
- Pokročilý používateľ
Tak toto je dalsi vyrok od teba hodny na Hall of fame. Benq, Asus a Samsung? Vsak tito chrlia jeden model za druhym, o kvalite radsej pomlcim. Raz v zivote som mal Samsung a ten monitor mal po pol roku vypaleny stred obrazovky.
Som zvedavy zajtra na ten LG, ak to nebude ok, tak ho znova pojdem vratit, ako dnes Philips.
Som zvedavy zajtra na ten LG, ak to nebude ok, tak ho znova pojdem vratit, ako dnes Philips.
ešte si v tme skontroluj priesvity podsvietenia, ja mám celý ľavý spodný roh žltý a pravý tiež aj keď trochu menej... rozhodol som sa ho ale nevracať lebo pri bežnom použití ma to neobťažuje a pri mojom šťastí by som chytil ešte horší kus inak ale veľká spokojnosť aj u mňa
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
treba povedať, že vždy to je od kusu, dokonca LG, čo robí samí odpad (niekto môže namietať) môže spraviť niečo dobré, všeobecne to tak platí
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- icefire
- Pokročilý používateľ
LG nerobi odpad, minimalne u IPS monitorov. Predtym som mal Wckovu seriu 3 roky (4ks) a vsetko v poriadku.
Podsvietenie mam nastastie rovnomerne.
Podsvietenie mam nastastie rovnomerne.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
no vidíš, mal si aj samsung a po pol roku si mal vypálený stred obrazovky ako si to nazval...ja mám svoj už viac ako dva roky a ide na počudovanie dobre, čo nemôžem povedať o výrobkoch od LG...výnimkou je ten IPS235P-BN - ten vyzerá, že to je už šláger, čo znie dobre...
ide o to, kto má aké skúsenosti s monitormi, osobne vidím, že v každom segmente ich výroby sú kopy reklamácií...
ide o to, kto má aké skúsenosti s monitormi, osobne vidím, že v každom segmente ich výroby sú kopy reklamácií...
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305