aku mate datovu mesacnu spotrebu ?
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 26. Máj, 2014, 08:00
Re: aku mate datovu mesacnu spotrebu ?
BB Q10
nic nestahujem
max poslem tak 50 fotiek (2MB?) mesacne
a IM
sem tam google
gps nie, kedze to nema ziadne mapy.
700-900 MB
takze neico sakramensky zerie data...
nic nestahujem
max poslem tak 50 fotiek (2MB?) mesacne
a IM
sem tam google
gps nie, kedze to nema ziadne mapy.
700-900 MB
takze neico sakramensky zerie data...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
nieco ? to tam nevidis ? urcite sa na to najde aplikacia
mas v ramci BB tak dokonalu spravu spotreby jak nikde inde. A tie data YT napriklad je taky tajny pozierac
50 fotiek má iba 2MB? Trochu krpaté fotky nie? Youtube dokáže toho požrať celkom dosť, stačí mať prepnuté na vysokú kvalitu a megabajty lietajú jedna radosť. Mne žrali strašne veľa firemné e-maily, zato gmail iba pár MB.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
nachadza sa v BB nejaka statistika co koklo zozralo dat?
50x2mb som myslel
50x2mb som myslel
-
- Nový používateľ
v systeme som nenasiel taku moznost :/
- QuaDko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Jan, 2010, 17:16
4-5gb mesačne, tiež používam 3g veľmi často hlavne keď je pripojených veľa zariadení na internete kedže šérujeme internet aj zo susedmi
Working on
-
- Nový používateľ
toto na Q10 nefunguje..Broslowski napísal:napr http://appworld.blackberry.com/webstore ... SK&lang=en alebo v systeme
a Q10 v systeme nic take nema..
musim najst nieco ine..
velmi by ma zaujimalo, kde sa straca cca 500MB mesacne..
ale zatial neviem najst ziadnu aplikaciu, ktora by toho bola schopna.. kedze ma BB znechutil amaterizmom, nemam naladu platit mu ani 1$...
+vela aplikacii ktore som nasiel, zahadne nie je k dispozicii pre Q10, velmi zaujimave.
+na BB je taky smejd prijimac, ze ma vzdy odpoji od internetu, ked telefonujem, na blbom androide za 70eur mi toto nerobilo
Ehm 0mb
Doma mam wifi, v praci mam wifi, v aute musim drzat volant takze nic, na obede drzim pribor takze zasa nic. Naco mam mat 3g??? Na dovolenke v grecku bolo v kazdom bare free wifi. Ked uz nastane taka nutna situacia ze sa bez netu nezaobidem tak 0,50 eur na jeden den obetujem.
Doma mam wifi, v praci mam wifi, v aute musim drzat volant takze nic, na obede drzim pribor takze zasa nic. Naco mam mat 3g??? Na dovolenke v grecku bolo v kazdom bare free wifi. Ked uz nastane taka nutna situacia ze sa bez netu nezaobidem tak 0,50 eur na jeden den obetujem.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
to si len doma a v praci ?
Pozri dneska je uz skoro na kazdom rohu wifi a ked niekam idem tak tam idem za nejakym ucelom tj robim nieco ine a nepotrebujem byt online. Pokial myslis ci nechodim kazdy vecer travit cas niekde do krcmy s dalsimi zufalcami tak nie tam nechodim. Doma mam roboty dost.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Neviem preco urazas ludi co nesedia doma na zadku. Nechajme to radsej!
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Ach, to mas pekne ked mas na kazdom rohu wifi, ja som na 3g este aj doma lebo sa mi nechce zapinat wifi, resp niekde nemam az taky dobry signal, takze naco sa trapit s wifi ked mam 3g?
V tescu wifi nemam, tam 3g pouzivam velmi casto, na zahrade, hocikde kde to az take ruzove so signalom nie je
Dalsie pouzitie bolo na napr. na vylete, ked sa na parkovisku rozhodujem kam idem a neviem presnu cestu, maps a vsetko v poriadku.
btw aktualne za dnesok (zacina mi mesiac), tak 83MB.
minuly mesiac 2.76GB@mobilny + 7.08GB@wifi
V tescu wifi nemam, tam 3g pouzivam velmi casto, na zahrade, hocikde kde to az take ruzove so signalom nie je
Dalsie pouzitie bolo na napr. na vylete, ked sa na parkovisku rozhodujem kam idem a neviem presnu cestu, maps a vsetko v poriadku.
btw aktualne za dnesok (zacina mi mesiac), tak 83MB.
minuly mesiac 2.76GB@mobilny + 7.08GB@wifi
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Ja som rad, ze moj zivot narozdiel od Scarinkovho nie je naprogramovany do bodky a obcas si doprajem aj nejaky relax. Wifi bohuzial nie je vsade. Pre mna nie je na skodu byt neustale online a ked niekto nieco potrebuje, tak mu viem hned odpisat. A naviac potrebujem mat cez den neustale pristup k mailom, ci som v kancli alebo mimo, takze bez mobilneho netu sa nezaobidem. V ramci pausalu mam 6GB dat, ktore ani zdaleka nevyuzijem. Momentálne mám minutých 950 MB a niesom ani v polovici mesiaca.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.